Hot news: deze Vastenavend pop-up store opent in het Vierkantje

Door Irma van Schaijk 9 januari 2019

Ben jij nog op zoek naar leuke vastenavendbulle? Iets nieuws, anders, origineels? Dan moet je zeker eens langs gaan bij de Vintage Vastenavend Store. Op 1 februari opent de winkel in het oude pand van Koster in het Vierkantje.

Met 11-11 gaven Myrte en Bas al een klein voorproefje: ze openden voor één middag hun deuren. Toen nog aan huis, maar inmiddels hebben ze een pand in de binnenstad gevonden.

Expositie en vintage meubelen

De voormalige Koster Muziekwinkel is behoorlijk groot. Daarom verkopen ze er dan ook niet alleen kleding. “We houden er ook een vastenavendexpositie”, vertelt Myrte. “Met allerlei unieke verzamelitems, die nog nooit eerder vertoond zijn.” Verder is er een bar waar je koffie en taart kunt kopen en Feestrijk.nl richt de winkel in met vintage meubelen, die eveneens te koop zijn.

Met Vastenavend weer dicht

De winkel gaat op 1 februari open en is dan ieder weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) geopend. Na de intocht (2 maart) sluit de winkel weer. Definitief, zegt Myrte. “Bas en ik hebben ook allebei een baan, en hoe leuk dit ook is, het is wel iets tijdelijks. Maar misschien volgend jaar weer.”

Hoewel de winkel nog niet open is, zijn er nu al heel wat reacties. “We zijn de etalage aan het inrichten en steeds komen er mensen langs die vragen wat bepaalde items kosten. Daardoor worden we nog enthousiaster”, lacht Myrte.

Lees ook:

vastenavend kraai

Vastenavend 2019 in Bergen op Zoom: noteer deze dagen vast in je agenda

Wordt het een vroege of juist een late Vastenavend? Wat ons betreft mag het best iets later, want af...
krabbenfoor

Vijf uitspraken waarmee je een Bergenaar intens kunt beledigen

Wij Bergenaren zijn trots op onze stad. Buiten Bergen noemen ze ons zelfs 'chauvinistisch' (maar dat...
  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.

adv.