Nieuw: Pakhuis 71 combineert vintage met… lingerie!

Door Irma van Schaijk 7 december 2018

Je kent Pakhuis 71 aan de Fortuinstraat vast wel. Een woonwinkel met prachtige vintagespullen. En nu gaat Pakhuis 71 uitbreiden. Achter in de winkel komt Pantalette, een nieuwe lingerieshop.

Een aparte combinatie, vonden wij bij indebuurt. “Juist leuk”, reageren Marian Verdult en Angelique van Haaren van het Pakhuis. “We zijn zo blij met deze samenwerking.” En ook Mariska Bonkes, eigenaresse van Pantalette, heeft er veel zin in.

Supergezellig

Marian en Mariska zijn collega’s geweest bij Livera. “Op een gegeven moment was ik aan het rondkijken naar een pandje”, vertelt Mariska. “Tot ik Marian tegenkwam en we aan de praat raakten over samenwerken. Toen was het snel beslist. Helemaal leuk: zo kunnen we elkaar een handje helpen en het is nog supergezellig ook!”

Romantisch avondje

Marian vindt het ook helemaal geen bijzondere combinatie. “Dan koop je bij Mariska een mooi lingeriesetje, en bij ons een kandelaar. Ben je meteen klaar voor een romantisch avondje.” Momenteel wordt er nog heel hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben. Zaterdag 8 december is de officiële opening van Pantalette.

Lees ook:

pakhuis

Pakhuis 71 gaat open in de Fortuinstraat: spulletjes met een verhaal

In de Fortuinstraat, in het oude pand van Van Lent, opent woensdag 24 augustus de nieuwe winkel Pakh...
kledingcontainer

MAG DAT: Wat mag er in de kledingcontainer en wat gebeurt ermee?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...
  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.

adv.