Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Bergen op Zoom: Mellys Zonnestudio heeft een zonnebank die uniek is in de regio

Aangeboden door Mellys Zonnestudio 7 maart 2019

Supergoed nieuws: Tugrul en Meltem Ozcan hebben de zonnestudio aan de Pastoor Jutenlaan weer overgenomen. En nog beter: voor deze zonnestudio Mellys hebben ze een spiksplinternieuwe zonnebank aangekocht, uniek in deze regio. Ook geschikt voor een hele gevoelige huid.

Tugrul en Meltem zetten jaren geleden de zonnestudio op, maar verkochten het bedrijf in 2015. “Maar kort geleden kregen we de zaak weer aangeboden”, vertelt Tugrul. “En ’t is toch altijd nog ons kindje. Dus besloten we een nieuw begin te maken. We hebben er heel veel zin in!”

Unieke zonnebank

De zonnestudio heet Mellys en is genoemd naar de eigenaresse, Meltem. Het bedrijf heeft de afgelopen weken een make-over gehad en ziet er weer helemaal fris en modern uit. Maar het meest bijzondere is toch wel de Ergoline Prestige LightVision. Een zonnebank, waarbij het niet alleen om bruinen gaat, maar ook om de verzorging van de huid.

Goed voor je huid

Ben jij weleens bang dat je huid sneller veroudert omdat je zo dol bent op de zonnebank? Daar hoef je met de Ergoline Prestige LightVision niet bang voor te zijn. Meer dan tweehonderd hoogwaardige ledlampen staan garant voor een effectieve huidverzorging
van het gezicht, het decolleté, de schouders en het lichaam. Hierdoor wordt tevens de zuurstofproductie in de huid gestimuleerd, waardoor je mooier, en veiliger bruin wordt. Het resultaat: over heel het lichaam een stralende teint en een zijdezachte huid.

De tekst gaat verder onder de foto.

mellys
Foto: Mellys

Je eigen playlist

Het gebruik van de Ergoline Prestige LightVision is supersimpel en vergelijkbaar met een smartphone. Tijdens het zonnen kun je de uv-intensiteit (voor gezicht en lichaam afzonderlijk) continu bijstellen. Jouw bruiningssessie wordt helemaal op jou persoonlijk afgestemd. En wil je nog extra relaxen? Dan kun je je eigen playlist afdraaien!

Probeer het ook!

Enthousiast geworden? Maak dan snel een afspraak bij Mellys Zonnestudio en ervaar het zelf!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Mellys Zonnestudio. Meer over Mellys Zonnestudio ontdekken?

Mellys Zonnestudio zonnebankstudio's

Gesloten10:00 - 22:00

Pastoor Jutenlaan 5, Bergen op Zoom

Bekijk meer:zonnebankstudio's

Lees ook:

lonneke binnenkijken

Binnenkijken bij… het huis van Lonneke aan het water

Na de verkoop van haar huis in het centrum kwam Lonneke Oirbans op de Bergse Plaat wonen. "Het voord...

Deze Bekende Nederlanders komen uit het Krabbegat

  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.

adv.