Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Bergen op Zoom: Ruby Wonen

Door Irma van Schaijk 2 juni 2017

Zaterdag 3 juni opent Ruby Wonen haar deuren aan de Bosstraat 12. Yasmin Michielsen begint hier dan haar winkel met zelfgemaakte meubeltjes. 

“Een uit de hand gelopen hobby,” noemt ze het zelf. “Mijn vader is schilder, daar heb ik het vast van. Vroeger haalde ik al meubeltjes bij de Kringloop en knapte ze dan op. Mijn vader had altijd nog wel een restje verf staan.”  Zo ontdekte ze de verf Milkpaint, waar ze nu veel mee werkt. “Daar kan je zo superveel mee doen, echt ideaal.”

Vondsten

Eerst verkocht ze haar spullen via conceptstores. “Maar de een hield er mee op, de ander liep niet zo goed. Dus besloot ik eens zelf te gaan kijken naar een locatie.” Die vond ze in de Bosstraat, naast Dietvorst Feestartikelen (Jantje Rommel). De afgelopen dagen was ze daar hard aan het werk om alles klaar te krijgen voor de opening, die op zaterdag 3 juni zal plaatsvinden. In haar winkel verkoopt ze haar opgeknapte meubels, maar ook alles om zelf aan de slag te gaan, zoals verf en handgreepjes. “En mijn vondsten: woonaccessoires, paperbags, lampen, kaarten. Allerlei leuke dingen. Ook van andere ondernemers.”

Workshops

Heb je zelf een stoel, kastje of tafel staan dat wel een nieuwe look zou kunnen gebruiken? Dan kun je bij Yasmin ook een workshop volgen. Bijvoorbeeld werken met Milkpaint-verf of het maken van een Moodboard. “Eerst deed ik dat in mijn werkplaats, maar nu kan dat lekker ook hier. Ik heb ruimte genoeg.”

Kijk voor inspiratie eens op haar website, of kom een kijkje nemen in de winkel!

 

[mc4wp_form id=”5217″]

 

Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

 


Meer over Ruby Wonen ontdekken?

Ruby Wonen woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Bosstraat 12, Bergen op Zoom

Bekijk meer:woonwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.

adv.