Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

MultiVlaai is open op de nieuwe locatie en zo ziet het eruit

Aangeboden door MultiVlaai 6 maart 2019

MultiVlaai zit niet langer in het Vierkantje maar nu in de Huijbergsestraat, tegenover De Hollandsche Tuyn. Eigenaresse Kim is dolblij met de nieuwe winkel op deze mooie locatie. “De winkelruimte is drie keer zo groot, hier kan ik een kopje koffie aanbieden en je kunt er makkelijk parkeren.”

Kim had deze nieuwe locatie al een tijdje op het oog. “Vooral de ruimte van de winkel sprak me erg aan en natuurlijk de locatie waar mensen makkelijk hun auto kunnen wegzetten om een vlaai te halen.”

Meer dan alleen vlaaien

Waar je normaal gesproken MultiVlaai binnenstapte voor een heerlijke vlaai, is er straks nog meer te verkrijgen. Kim: “Ik kom zelf uit de horeca en miste het contact met mensen. Veel mensen komen hier heel kort binnen om een vlaai te halen, zeker als ze een online bestelling hebben geplaatst. In de nieuwe winkel kunnen mensen ook langer blijven. Er staan drie tafeltjes en twee barretjes waar je een kopje koffie of thee kunt drinken.” En Kim schenkt niet de minste kwaliteit. “We hebben het assortiment van het merk Rodeji van de Bourgondiër. Dat is echt goede koffie en thee van een lokale ondernemer.” Ook kun je er de bonbons van Leonidas kopen.

Huiskamergevoel

Hoewel Kim zich wel moet houden aan de uitstraling van MultiVlaai, geeft ze daar wel haar eigen draai aan. “Ik wil een echt huiskamergevoel creëren. Met wat leuke groene planten in de winkel, kaarsjes op tafel, de menukaart op een houten plankje.” Ook verkoopt ze er leuke handgemaakte wenskaarten. “Kaarten hoort bij taarten, dus heb je iets te vieren dan ben je hier gelijk klaar.” Haar nieuwe winkel geeft ontzettend veel energie. “Als ondernemer weet je nooit wat het gaat doen en dat is wel spannend. Maar ik ben al zo blij met deze nieuwe stap, dus laat de gezelligheid maar komen.”

Foto: Multivlaai
Foto: Multivlaai
Foto: Multivlaai
Foto: Multivlaai
Foto: Multivlaai
Foto: Multivlaai
Foto: Multivlaai
Foto: Multivlaai
Foto: Multivlaai
Foto: Multivlaai
Multivlaai

Meer over MultiVlaai ontdekken?

MultiVlaai bakkers

Gesloten07:00 - 16:00

Huijbergsestraat 13, Bergen op Zoom

Bekijk meer:bakkers

Lees ook:

kim van multivlaai

Kim Stolwerk wilde altijd al iets voor zichzelf: ‘Dit smaakt naar meer’

Kim Stolwerk (30) droomde altijd van haar eigen hotel. Alles regelen en plannen, dat leek haar wel w...
multivlaai-bergen-op-zoom-1

Traktatie nodig? Hier in Bergen op Zoom moet je zijn!

Uitnodigingen versturen, boodschappen doen, hapjes maken, de slingers ophangen: een verjaardagsfeest...
  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.

adv.