Leuk! Er is weer een nieuwe winkel in het Vierkantje

Door Natascha Droste 8 november 2018

Goed nieuws voor liefhebbers van het Vierkantje: er zit weer een nieuwe winkel in de Kortemeestraat. Dit keer geen modezaak of lunchplek, maar Mooie Vloeren van Mano.

Met 25 jaar ervaring in het vak is Mano Demmers (48) zijn eigen winkel gestart. “Voorheen zat ik voornamelijk op de weg om vloeren door heel Nederland te beoordelen. Bijvoorbeeld als iemand waterschade had. Een eigen winkel wilde ik eigenlijk nooit, maar nu komt het er toch van.”

Onderweg

Mano was wel toe aan een beetje verandering. “Ik reed gemiddeld zo’n 80.000 kilometer per jaar. Autorijden wordt er niet leuker op en dat begon ik beu te raken. Dus nu combineer ik de winkel met mijn afspraken buiten de deur. Dat lijkt mij een ideale combinatie.”

Aanbod

Hij wil absoluut niet uitstralen dat dit een hele luxe winkel is. “Ik verkoop laminaat-, pvc- en parketvloeren. En zelfs al vloeren vanaf €14,95 per vierkante meter.”  Maar je vindt hier ook een luxer assortiment. “Ik ben de enige dealer in Bergen op Zoom die het originele Chapel parket verkoopt.” Mano geeft je graag advies, twijfel je of een vloer in jouw huis staat, dan mag je een proefstukje mee naar huis nemen. “Thuis valt het met bepaalde lichtinval toch weer anders uit.” De winkel is op maandag en woensdag op afspraak open. Op koopavonden en zondagen kun je hier ook terecht.

Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Meer over Mooie Vloeren van Mano ontdekken?

Mooie Vloeren van Mano speciaalzaken

Nu open10:00 - 17:00

Kortemeestraat 19, Bergen op Zoom

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

kleine vlaming escape room

De Kleine Vlaming gaat dicht en wordt een escape room

We stonden al een paar keer voor een gesloten deur, dus we voelden het al een beetje aankomen: brood...
ma vie

Woonwinkel Ma Vie is open en zo ziet het eruit

Ben jij dol op woonbladen, richt je jouw huis het liefst driemaal daags anders in en lees je al onze...
  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.

adv.