Leuk, er komt een nieuwe bistro in de Bosstraat

Door Irma van Schaijk 21 december 2018

Vorige maand meldden we dat restaurant Aloha in de Bosstraat failliet was. Gelukkig hebben we nu leuker nieuws: er komt een nieuwe bistro voor in de plaats!

Maurice de Coninck is druk bezig met de voorbereidingen, want hij wil half januari al openen. De bistro krijgt de naam ‘Bij de Coninck’ en zal een warm jaren ’80 sfeertje uitstralen.

Frans

Maurice de Coninck had jarenlang een restaurant in Scherpenisse. En misschien ben je hem vorig weekend wel tegengekomen, want toen stond hij op de Foodstoet Kerst aan de Kaai met zuurkool en spek, kreeftensoep en bitterballen. Zijn bistro aan de Bosstraat zal een Franse uitstraling, nostalgische uitstraling krijgen. Met Franse tafeltjes en stoeltjes en oude zwart-wit foto’s aan de muur. We zijn nu al heel benieuwd!

Ontbijt

Maurice is specialist op gebied van vis en vlees en een echte Slow Food chef. Hij staat al ruim dertig jaar in de keuken en is een recht toe recht aan chef, zonder frutsels en fratsen: goede stukken vlees, verse vis en goede wijn. Als vinoloog vindt Maurice wijn heel belangrijk: “Eten zonder wijn is ontbijt”, is zijn slogan. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Hou dan de website van Bij de Coninck in de gaten.

Lees ook:

varkens geheim van bergen

Maarten en Josephine vertroetelen hun varkens, want: een blij varken is een lekker varken

De varkens van Maarten en Josephine Hamel zijn duidelijk blije varkens. Ze hebben volop ruimte, modd...
aloha open

Zo jammer: dit restaurant is definitief gesloten

Wat waren we blij toen in augustus Hawaïaans restaurant Aloha opende. Helaas hebben we slecht nieuws...
  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.

adv.