Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stokjes in de aanslag: Bergen op Zoom krijgt een nieuwe sushibar

Door Joost Verdult 21 januari 2020

Fan van Nigiri, Uramaki en Maki? En dip jij dit het liefst in de sojasaus of wasabi? Dan is de kans groot dat jij jezelf mag rekenen tot sushi-lover. Het mooiste van dit verhaal: Bergen op Zoom krijgt een nieuwe sushibar! Vanaf februari 2020 mogen de stokjes in de aanslag om de culinaire creatie van onder andere rijst, vis en avocado naar je smaakpapillen te lokken. Je sushi in Bergen op Zoom haal jij binnenkort bij de Sushi-King.

Chef Tri Cao (27) wordt binnenkort samen met ondernemer Izaak Latumahina (36) ambassadeur van de Japanse lekkernijen in de stad, die voornamelijk worden gemaakt met verse vis. Begin februari opent de jonge ondernemer zijn eigen zaak aan de – hoe toepasselijk –  de Vismarkt (Sint-Catharinaplein). De precieze openingsdatum van het tentje in Bergen op Zoom dat sushi verkoopt, hangt samen met de verbouwingen die nog bezig zijn om de sushitempel om te bouwen.

Afhalen en bezorgen

De nieuwe plek in Bergen op Zoom voor sushi wordt er een die in het teken staat van afhalen en bezorgen. Sushi-King geeft aan dat er misschien met lekker weer een terras voor de deur komt, al blijft dat nog toekomstmuziek. Hoewel de sushibar nog niet open is, hebben ze al grootse plannen. Sushi-King ziet het wel gebeuren dat het bedrijf de Domino’s van de sushiwereld wordt.

Iedereen houdt van sushi

De jonge eigenaar Tri specialiseert zich al zo’n tien jaar in de wereld van sushi. Na eigen restaurants te hebben gehad in Goes en Tilburg, is het in 2020 de beurt aan Bergen op Zoom. Sushi-King laat aan ons weten: “Voor ons ligt er een mooie kans om in Bergen op Zoom een nieuwe zaak te openen, zeker omdat de vraag naar sushi tegenwoordig heel groot is. Iedereen houdt ervan. We hebben voor een leuk pand gekozen, op een oud plein in de stad. Zo hopen wij de Vismarkt een beetje op te kunnen vrolijken.”


Meer over Sushi-King Bergen op Zoom ontdekken?

Sushi-King Bergen op Zoom sushi restaurants

Sint-Catharinaplein 4, Bergen op Zoom

Bekijk meer:sushi restaurants

Lees meer

ijs ijszaak ijssalon emma's fortuincentrum

Gelukkig! Bergen op Zoom krijgt een nieuwe ijssalon

Vorige week kwam het bericht dat Emma’s IJssalon definitief haar deuren sluit. Maar nu is er goed ni...
optocht dick vermaas Kijkdag Kaai

Dit is de nieuwe route van de optocht tijdens Vastenavend 2020

De optocht tijdens de Vastenavend krijgt een nieuwe route. Zo eindigt de stoet niet meer op de Grote...
Lotje Store winkel vierkantje kleding

Charlotte heeft een kledingzaak in het centrum: ‘Voor nieuwe must haves ga ik naar Parijs’

Na het eeuwig hunkeren naar nieuwe trends op het gebied van vrouwenkleding wist Charlotte Prop (31) ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.

adv.