Gespot: een supergezonde winkel in een nieuw jasje

Aangeboden door Mega Vitaal 7 juni 2018

Misschien herken jij deze vrolijke gezichten wel… Subbs Vitamines heeft een nieuwe naam en nieuwe eigenaar, maar wat veel Bergenaren niet weten: Yvonne Hoogeweegen, Ria Bieringa en Astrid Sanen werken al veel langer op deze plek. Harold Mossinkoff heeft de winkel aan de Sint-Josephstraat overgenomen en gaat met hetzelfde personeel verder onder de naam Mega Vitaal.

Meer dan 16 jaar geleden kwam op deze plek in de Sint-Josephstraat Body Vitaal, wat later veranderde in Subbs Vitamines. Aan de formule van de winkel is eigenlijk niets veranderd. Het is nog steeds een specialistenwinkel in voedingssupplementen en sportvoeding met een andere naam: Mega Vitaal.

mega-vitaal
Mega Vitaal verkoopt een ruim assortiment aan sportvoeding. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Advies geven

“Veel mensen lopen voorbij en denken dat we een compleet nieuwe winkel zijn”, vertelt Yvonne die hier al bijna 13,5 jaar werkt. “Zelfs vaste klanten weten ons niet meer te vinden. Dat terwijl er niks veranderd is”, zegt Yvonne. Met veel plezier werkt ze hier al een lange tijd met haar collega’s. Zo werkt Ria hier vanaf het begin, al bijna 16 jaar, en is Astrid sinds anderhalf het team komen versterken. Yvonne: “Wij vinden het gewoon heel fijn om mensen te helpen en advies te geven.”

mega-vitaal
Yvonne en Harold aan het werk bij Mega Vitaal. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Specialistenwinkel

Harold Mossinkoff nam de winkel over van Ria van Vlist. “Ik ben heel bij met deze winkel en vooral met het fijne personeel. Zij hebben een medische achtergrond en weten waarover ze praten. Juist dat hebben mensen hier nodig.” Het assortiment bestaat uit kwaliteitsproducten, vaak biologisch, halal en ook geschikt voor vegetariërs. Dus heb je weleens last van darm-, stress- of seizoensgebonden klachten? Of zit je even niet lekker in je vel, maar kan je je vinger er niet opleggen? De medewerkers van Mega Vitaal geven je graag advies.

mega-vitaal
De medewerkers van Mega Vitaal geven je graag gedegen advies. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Assortiment

“Het is zo leuk als mensen binnenkomen en zeggen: ‘Ik ben zo blij!’ Dan hebben wij ze echt het juiste advies gegeven”, vertelt Yvonne. En met de feedback van klanten kan ze andere mensen ook weer adviseren. “Ook schrijven therapeuten producten voor die klanten hier halen of bestellen”, vertelt Harold. Naast voedingssupplementen en sportvoeding, verkopen ze hier ook zonnebrand, huid- en haarverzorgingsproducten, verschillende soorten thee en nieuw in het assortiment: de huidverzorgingsproducten van Saaf. Dit merk onderscheidt zich vooral doordat het geen water of mineralen oliën bevat, maar alleen biologische ingrediënten.

mega-vitaal
De huidverzorgingsproducten van Saaf zijn nieuw in het assortiment. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Dus ben je in de stad, neem dan eens een kijkje in deze gezonde, nieuwe winkel aan de Sint-Josephstraat.

Mega Vitaal speciaalzaken

nu open13:00 - 17:30

Sint-Josephstraat 4, Bergen op Zoom

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

aanbiedingen-van-de-week-7

Nieuwe ondernemer, feest en korting in de Sint-Josephstraat

Een walhalla aan schoenen, even naar de kapper en een lekker hapje eten en drinken. In de Sint-Josep...
  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.