Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe winkel Blended Boetiek: een mix tussen koffie en kleding

Door Joost Verdult 24 januari 2020

Het weekend wordt nog leuker: er komt een nieuwe winkel naar het Vierkantje! In de Kremerstraat komt binnenkort op nummer 10 de zaak Blended Boetiek. Met een mix aan concepten, krijgt Bergen op Zoom een nieuw walhalla voor de jonge vrouw.

Blended Boetiek is volgens eigenaresse Hilde den Biggelaar (23) niet in één hokje te stoppen. Zoals de bedrijfsnaam als aangeeft, is de zaak een blend tussen detailhandel en horeca. “Het is eigenlijk een boetiek en koffiezaak in één”, vertelt ze.

Alles voor de jonge vrouw

Met dameskleding, woonaccessoires en schoenen moet de nieuwe zaak in het Vierkantje een aangename verrassing zijn voor de vrouwelijke shopliefhebbers. En omdat je van shoppen dorst krijgt, is er ook een kleine koffiehoek waar je van je cappuccino nipt terwijl je jouw nieuwe aankopen bekijkt. “Met mijn winkel focus ik vooral op jongere vrouwen”, geeft Hilde aan. “Zoals het woord blended in mijn bedrijfsnaam aangeeft, meng ik in Blended Boetiek verschillende concepten met elkaar.”

Geplande opening

Als de verbouwing volgens planning verloopt, verwacht Hilde over een paar weken open te kunnen. “Vooralsnog staat de opening gepland op vrijdag 6 maart”, geeft de jonge onderneemster aan. “Al van jongs af aan wist ik dat ik iets voor mijzelf wilde beginnen in de richting van de mode. Nu ik 23 jaar en afgestudeerd ben, was het voor mij het juiste moment.”

(Tekst loopt verder onder de Instapost)

Werken bij Blended Boetiek

Sta jij nu in de kamer te springen omdat je het zó fantastisch nieuws vindt dat de Bergse binnenstad weer een winkel rijker is? Het kan nog beter worden. Hilde zoekt namelijk nog iemand die samen met haar en een al aangenomen werknemer aan de slag kan gaan in de zaak. Iets voor jou? Neem dan contact met haar op via de contactgegevens hieronder.


Meer over Blended Boetiek & Koffie ontdekken?

Blended Boetiek & Koffie kledingwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Kremerstraat 10, Bergen op Zoom

Bekijk meer:kledingwinkels
sushi bergen op zoom sushi-king

Stokjes in de aanslag: Bergen op Zoom krijgt een nieuwe sushibar

Fan van Nigiri, Uramaki en Maki? En dip jij dit het liefst in de sojasaus of wasabi? Dan is de kans ...
ijs ijszaak ijssalon emma's fortuincentrum

Gelukkig! Bergen op Zoom krijgt een nieuwe ijssalon

Vorige week kwam het bericht dat Emma’s IJssalon definitief haar deuren sluit. Maar nu is er goed ni...
verkeer vastenavend optocht bergen op zoom vastenavend

Dansers en gouden keeltjes gezocht voor nieuw onderdeel van de optocht

De optocht, dat is toch nog laaaaang niet? Nou, voor je het weet is het 25 februari. Tijdens deze ed...
  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.

adv.