Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij: het nieuwe B&B van Annemieke van Veen

Door Irma van Schaijk 8 april 2019

Ken je het winkeltje Wink of Color in de Steenbergsestraat? Die winkel met die prachtige meubeltjes? Nu is Annemieke van Veen in dit pand ook een Bed & Breakfast gestart. En zoals we al verwacht hadden: zo mooi, dat je er het liefst meteen wilt blijven wonen…

Annemieke is supercreatief. Ze pimpt niet alleen oude meubeltjes, maar is ook fotografe en styliste. Dus dan moet zo’n B&B ook wel iets bijzonders zijn. Wij waren nieuwsgierig en gingen er eens binnenkijken.

Supersfeervol

We worden niet teleurgesteld: Bed & Breakfast Downtown 46 is supersfeervol. Het heeft een keukentje, je kunt er gezellig zitten, er is een kleine, maar prachtige badkamer en de voormalige kluis is nu een handige inloopkast. Achter heb je ook een gezellige stadstuin met een loungehoek die je het liefst op wilt pakken en mee naar huis wilt nemen. En ja, dat is mogelijk, want bijna alles wat in het B&B staat, is ook te koop.

De winkel

De winkel (die vanaf nu ook Downtown 46 heet) blijft wel bestaan, maar is voortaan open op afspraak. “Ik doe zoveel dingen, dat het voor mij niet handig was om vast te zitten aan de openingstijden”, zegt Annemieke. “Maar het pimpen van meubels vind ik zo leuk, dat ik het zeker wel blijf doen. Ik ben nu met een hele nieuwe manier van verven bezig. Hoe dat er precies uit gaat zien, hou ik nog even geheim. Hou de etalage maar in de gaten, dan zie je het vanzelf!”

Kijk mee

Er was een flinke verbouwing nodig voor B&B Downtown 46 een feit was. “Er was geen gas of warm water, dat moest allemaal aangelegd worden. Maar nu zijn we klaar om open te gaan.” De website www.downtown46.com is bijna klaar en tot dan kun je boekingen doorgeven via [email protected] en 06 25542691,

Wij gingen er vast eens binnenkijken en zo ziet het eruit:

Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Jouw huis op indebuurt

Heb jij ook zo’n supergezellig huis? Heel modern of juist lekker vintage? Wij komen graag bij je binnenkijken! Laat het ons weten via [email protected].

Lees ook:

elke withagen

Binnenkijken bij Elke: ‘Ik ben van een opgeruimd huis

Dat Elke Withagen moeder is van drie kinderen, merk je hier binnen amper. “Nou ja, achter de bank st...
wendy

Binnenkijken bij Wendy: ‘’Ik wil steeds weer iets anders’’

Schuiven met kastjes, vazen en kaarsen; Wendy Hermans is altijd in de weer met haar interieur. ‘’Ik ...
anouk

Binnenkijken bij interieuradviseur Anouk: ‘De deur van de meterkast is omgedoopt tot pronkrek’

Altijd leuk: binnenkijken bij iemand die pas echt creatief is met z'n interieur. Waar de meeste mens...
  • Wil jij een 'Nieuw in Bergen op Zoom' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Bergen op Zoom.

adv.