Rama lama lama ka dinga da dinga dong: The MusiCompany brengt Grease!

Door Irma van Schaijk 11 januari 2018

De Bergse musicalvereniging The MusiCompany maakt haar nieuwe productie bekend: van 8 tot en met 11 november brengt zij Grease op de planken!

Dat meldde voorzitter Jan Berends gisteren in de repetitieruimte in de Blokstallen. “The MusiCompany is creatief, enthousiast, talentvol en muzikaal,” zei hij. De vereniging heeft jonge en meer ervaren leden, een mooie combinatie, aldus Berends.

Terugblik

Tijdens de bijeenkomst keek de voorzitter terug op 15 jaar The MusiCompany, met producties als Wat Zien ik, Sister Act, The Wedding Singer en Footloose. Met The Wedding Singer won The MusiCompany een award voor Beste mannelijke hoofdrol. En ook met de laatste productie, Legally Blonde, was de vereniging weer genomineerd voor een award. In het verleden bracht TMC vaak om het jaar een nieuwe productie, maar voortaan komt er ieder jaar een nieuwe musical op de planken, beloofde Berends.

Dansact

De leden lieten gisteren (na twee repetities) al een eerste dansact zien: het bekende slotnummer ‘We go together’. En met nog zo’n tien maanden om te repeteren wordt het vast weer een indrukwekkende voorstelling!

Hou voor het laatste nieuws de Facebookpagina van TMC in de gaten!

grease musicompany

adv.