Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed nieuws voor shopaholics: deze winkels zijn voortaan iedere zondag open!

Door Irma van Schaijk 11 april 2018

Je werkt de hele week, op zaterdag doe je je boodschappen en op zondag wil je… shoppen! Dat kan voortaan in Bergen op Zoom, want een aantal winkels houdt vanaf 6 mei iedere zondag koopzondag!

In Bergen op Zoom is het iedere laatste zondag van de maand koopzondag. Maar in bijvoorbeeld Roosendaal of Breda zijn de winkels iedere zondag geopend! Een aantal ondernemers in de Zuivelstraat besloot om voortaan ook iedere zondag koopzondag te houden.

Deze zijn open

Het gaat om InterToys, Sneakers, Mijn Lievelingskleding en Aan de Overkant, Jess & Lou, het Kruidvat, Coolcat en Big Bazar. Nog enkele andere winkels zijn aan het kijken of zij aan kunnen haken. “Zaken als Crusio, Showboat en Brownies & Downies zijn natuurlijk ook open op zondag”, zegt Stefan van Rumund van InterToys. “En wij willen als winkels laten zien, dat er beweging zit in Bergen op Zoom.” Het is de bedoeling dat er ook activiteiten op de extra open zondagen zijn, zoals bijvoorbeeld speurtochten.

Positief

“We gaan gewoon proberen of het loopt”, zegt Stefan. “Als we het niet doen, gebeurt er helemaal niks. We willen juist iets positiefs doen, en we hopen dat er nog veel meer winkels ons voorbeeld volgen en voortaan ook iedere zondag open gaan.” Het initiatief start op zondag 6 mei en de winkels zijn daarna iedere zondag open.

Lees ook:

fietsparkeren-lievevrouwenstraat

Op de fiets de stad in: dit zijn de nieuwe fietsparkeerplekken

Nu het weer het toelaat om vaker de fiets te pakken, kun je de auto thuislaten en lekker met jouw tw...
mijn-lievelingskleding

9 x de nieuwe voorjaarscollectie in de Zuivelstraat

Het is lente en dat betekent: tijd om te shoppen. Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe voorjaarsco...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.