Zwijmel: HippeZaken gaat op de romantische toer

Aangeboden door HippeZaken 17 maart 2019

Heb jij al ‘JA’ gezegd tegen die liefde van je leven óf gaat het er binnenkort toch echt van komen? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf nu kun je bij je favoriete juwelier terecht voor trouwringen. HippeZaken krijgt namelijk een extra verdieping waar jij in alle rust je droomring kunt zoeken.

Een halfjaar geleden mochten we je vertellen dat HippeZaken naar een twee keer zo groot pand verhuisde. En met al die ruimte is er nu nog meer nieuws, namelijk een extra verdieping vol trouwringen.

Hoe dat eruit ziet?

Als het je lukt om alle sieraden, oorbellen en kettinkjes voorbij te lopen, kun je in het midden van de winkel via de trap naar boven. Daar is een speciaal hoekje ingericht vol trouwringen. Hier kun je samen met je aanstaande aan tafel plaatsnemen en een medewerker van HippeZaken laat je alles zien. Zo kun je verschillende modellen passen om te ontdekken wat het beste bij je past en zelfs ringen ontwerpen. Vind je bijvoorbeeld een mooie ring waarvan de afwerking niet helemaal jouw stijl is, dan ga je samen op zoek naar iets anders.

De tekst gaat verder onder de foto.

Foto: HippeZaken

Voor ieder budget

HippeZaken heeft trouwringen voor ieder budget. Als je van tevoren aangeeft in welke prijsklasse je een ring zoekt, laten ze je precies zien wat je daarvoor kunt kopen. Vooral bij de nieuwe collectie trouwringen van Collection Ruesch is er voor ieder budget wel iets. De collectie bevat ook luxere ringen die je bijvoorbeeld kunt aanvullen met extra diamantjes. Dat zie je tegenwoordig veel als er bijvoorbeeld een kindje is geboren of het stel een jubileum viert.

Perfect match

Van het merk Rauschmayer hebben ze ook een hele mooie collectie. Deze ringen kun je namelijk qua breedte, kleur en afwerking helemaal naar je zin kiezen. Het is zelfs mogelijk om een eigen ontwerp te maken. Heb jij een prachtige combinatie in gedachten, dan kijkt een medewerker van HippeZaken mee of het technisch ook mogelijk is. Soms kun je een ring heel mooi vinden maar past het nét niet goed om je vinger, dan krijg je hier een eerlijk advies. Zodat je met een perfect match het huwelijksbootje instapt!

Wil je op zoek naar jullie trouwring? Mail voor een afspraak naar [email protected] of bel naar 0164-652235.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door HippeZaken. Meer over HippeZaken ontdekken?

HippeZaken juweliers

Vandaag gesloten

Wouwsestraat 36, Bergen op Zoom

Bekijk meer:juweliers

Lees ook:

hippezaken

De nieuwe winkel van HippeZaken is open en zo ziet het eruit

Tranen van geluk toen het moment eindelijk daar was: het lintje doorknippen. Kim en Carmel van Hippe...
hippe-zaken-verhuist

Leuk nieuws: HippeZaken verhuist naar een twee keer zo groot pand

Je hebt het vast weleens meegemaakt: op je vrije zaterdag even een verjaardagscadeautje scoren bij H...

adv.