Goed nieuws: véél meer zwemuren voor hetzelfde geld

Aangeboden door Zwembad de Melanen 14 juni 2018

Het was even schrikken toen Zwembad De Schelp per direct gesloten werd. Gelukkig is buitenbad De Melanen eerder open gegaan met ook nog eens verwarmd water. Zo kan je er zelfs op koele dagen gewoon in 25 graden zwemmen. Maar wist je dat je hier nu ook extra voordelig een duik kan nemen?

Veel zwemmers weten nog niet dat je bij De Melanen profiteert van meer zwemplezier voor minder geld. Dus kletsen we bij met manager Walter van Krieken.

Extra verwarmd water

“Door de sluiting van De Schelp zijn we eigenlijk volledig overgestapt naar De Melanen. Met de activiteiten, het personeel, en de openingstijden zijn gewoon hetzelfde gebleven”, vertelt Walter. Dat is goed nieuws voor zwemmers met een abonnement: “De Melanen was voorgaande seizoenen weersafhankelijk open: gegarandeerd iedere dag van 10.00 tot 12.00 uur en met 21 graden of warmer van 10.00 tot 17.30 uur. Dat is dit seizoen anders: de Melanen is iedere dag van 10.00 tot 17.30 uur open. De abonnementstarieven zijn niet verhoogd, waardoor je meer zwemuren voor hetzelfde geld hebt.

‘In extra verwarmd water, dat is echt wel een luxe hoor!’

FitFabriek in actie

De FitFabriek organiseert op woensdagmiddagen (20, 27 juni, 4 juli en 15 augustus van 13.30 tot 15.00 uur) activiteiten in de weide of in het zwembad. Met slecht weer gaat het ook door, bij het overdekte stukje van het zwembad. Hierbij kan je denken aan een voetbal- of waterpolotoernooi. Natuurlijk afhankelijk van de opkomst.

Zo ben je in no time fit

Wil jij naast recreatief ook sportief in het zwembad aan de slag? Dan is baantjes zwemmen iets voor jou! Je kan doordeweeks al vanaf 07.00 uur terecht: de tijden vind je hier. En leuk om te weten: naast het zwembad staat een kar met trainingsschema’s en materialen, zodat je op verschillende niveaus kan trainen.

Verborgen plekje

Walter: “De Melanen was altijd wel een verborgen plekje. Voor mensen wel bekend, maar niet iedereen was er weleens geweest. We merken nu dat mensen pas ontdekken en zien hoe mooi de ligging hier is. Ik ben bij veel buitenbaden geweest, maar dit is toch echt het mooist gelegen buitenbad van Nederland.” Wat maakt deze plek zo bijzonder? “De ligging is echt een dikke tien, zo met de doorkijk naar de Grote Melanen. Maar ook het aantal vierkante meter badwater is gigantisch. Daarom kunnen we er zoveel activiteiten in kwijt!”

Zwembad de Melanen zwembaden

Nu gesloten10:00 - 17:30

Langstraat 7, Halsteren

Bekijk meer:zwembaden

adv.