Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Enorm geldbedrag opgehaald tijdens 3FM Serious Request voor schooljuf die overleed aan corona

Door Floris Franken 1 december 2020

Een prachtige actie in Bergen op Zoom voor 3FM Serious Request: The Lifeline. Een grootschalige, massaal gedeelde en gesteunde actie is begonnen als eerbetoon aan de overleden Nicole de Regt. Zij is onlangs plotseling overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Als laatste eerbetoon komen haar man, kinderen, familie, vrienden, collega’s en de rest van de stad in actie.

Vorig jaar was Nicole de Regt de grote initiatiefnemer vanuit de Montessorischool voor de actie van 3FM Serious Request: The Lifeline. Er werd gewandeld, gezongen en alles uit de kast gehaald voor het goede doel. Dit jaar is anders dan anders. De 48-jarige medewerkster van de Montessorischool overleed onlangs aan de gevolgen van het coronavirus. Muziek was haar passie en 3FM speelde hier een grote rol bij. Haar taak wordt door haar omgeving opgevangen met een nieuwe actie: Lopen voor Nicole.

(Tekst loopt verder onder het Facebookbericht)

De actie voor Nicole

Op 16 december lopen vrienden, familie en collega’s van Nicole 25 kilometer. De route zal langs verschillende plekken komen die belangrijk waren in het leven van Nicole. Met deze actie wordt geld ingezameld voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van het coronavirus tegengaat. De actie is onderdeel van de grote actie van 3FM. In de week voor kerst (18 tot en met 24 december) gaan drie dj-teams van 3FM in lockdown vanaf Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie. Om het goede doel te steunen, kan tegen betaling een plaatje worden aangevraagd. Ook kan er los geld gedoneerd worden.

Meedoen aan de actie in Bergen op Zoom

De actie voor Nicole loopt al een paar weken. Ondertussen is het streefbedrag van € 5.000,- al drie keer (!) verhoogd en staat de teller op € 22.172; de geboortedatum van Nicole (22 januari 1972). Hiermee gaat deze actie aan de leiding bij 3FM met het grootst opgehaalde bedrag. Doneren kan nog altijd via deze link.

Lees meer:

Bergen op Zoom Serious Request

Dj’s 3FM komen voor Serious Request naar Bergen op Zoom: dit komen ze doen

Leuk nieuws: de dj's van NPO 3FM komen tijdens Serious Request naar Bergen op Zoom. Tijdens The Life...
Deelnemers van de Roparun in 2019. Kerstkaarten laten bezorgen in Bergen op Zoom: de Roparunteams helpen

Roparunteams bezorgen kerstpost om geld in te zamelen voor kankeronderzoek

Een kerstkaart was nooit eerder zó waardevol als in 2020 het geval is. Doordat we vanwege corona min...
santarun santa run 2019 grote markt winter bergs winterparadijs schaatsbaan kerstman kerst kerstmis

Santarun gaat dit jaar helaas niet door: ‘Geen gemakkelijke beslissing’

Het was een bekend gezicht de afgelopen jaren: een grote groep Bergenaren met baard, rode muts en in...

adv.