Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dj’s 3FM komen voor Serious Request naar Bergen op Zoom: dit komen ze doen

Door Joost Verdult 20 september 2019

Leuk nieuws: de dj’s van NPO 3FM komen tijdens Serious Request naar Bergen op Zoom. Tijdens The Lifeline lopen drie dj-teams van Goes naar Groningen om geld op te halen zodat er een vuist gemaakt kan worden tegen mensenhandel. En als je van Zeeland naar het noorden moet, dan kom je natuurlijk langs Bergen op Zoom.

Even voor de duidelijkheid: The Lifeline is de opvolger van het Glazen Huis. De dj’s van 3FM halen nu geen geld meer op door zichzelf op te sluiten in een doorzichtig huis. Vanaf vorig jaar sprokkelen ze hun geld bij elkaar door te wandelen. Dit jaar bestaan de teams uit Frank van der Lende en Eva Koreman, Sander Hoogendoorn en Herman Hofman en Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen. Tijdens deze tocht maken ze 24 uur per dag radio en bezoeken ze onderweg verschillende acties die zijn opgezet. In totaal leggen de teams zo’n 500 kilometer af. Bergen op Zoom is tijdens Serious Request de finishplaats van de derde etappe en de startplaats van de vierde etappe.

It giet oan

Omdat we in Bergen op Zoom geen Elfstedentocht hebben, moeten wij het hebben van Serious Request. Tijdens de derde dag van de actie loopt een van de drie groepen dj’s op donderdag 19 december van de Oesterdam naar Bergen op Zoom. Zij vertrekken om 2.00 uur in Zeeland, om via Woensdrecht in Bergen op Zoom uit te komen. De vierde etappe wordt gelopen door een andere groep en start op donderdag 19 december om 8.00 uur vanuit Bergen op Zoom. Deze tocht gaat via Wouw naar Roosendaal.

(Tekst gaat verder onder de video)

Kerstavond

In 25 etappes lopen de teams van Goes naar het noorden. Op kerstavond komen de lopers aan in de Ossenmarkt in Groningen. Daar maken zij bekend hoeveel geld zij op hebben gehaald voor het Rode Kruis.

Lees meer:

kubilay-kaya-bergen-op-zoom2

Na grote hits op Radio 538 komt Kubilay Kaya met een nieuw écht Bergs album

Durf jij hardop te zeggen dat je vroeger helemaal uit je dak ging op de Leipe Mocro Flavour? Nou, wi...
rob de nijs bekende bergenaren

Deze Bekende Nederlanders komen uit het Krabbegat

Dat weten we toch allemaal: Bergen op Zoom bárst van het talent. Indebuurt zet onze bekendste Bergen...
ton linssen

Herken jij ze? 7 x kinderfoto’s van bekende Bergenaren

Je kent ze vast allemaal, deze BB-ers (Bekende Bergenaren). Maar herken je ze ook van foto's van twi...

adv.