Veel Xenos-vestigingen verdwijnen, wat gebeurt er met ons Bergs filiaal?

Door Irma van Schaijk 13 maart 2018

Het gesprek van de dag: winkelketen Xenos wordt vervangen door interieur winkelketen Casa. De eerste vijftig Casa-winkels zullen aan het einde van dit jaar hun deuren openen. Wij hebben even gecheckt hoe dit zit met het filiaal in Bergen op Zoom.

En we hebben goed nieuws, want voorlopig blijft Xenos in Bergen op Zoom. Pfoe! Xenos houdt na de deal nog zo’n zestig winkels over, die buiten Blokker Holding door de familie worden voortgezet. En daar hoort ons filiaal dus bij, dus in Bergen kunnen wij onze leuke spulletjes nog gewoon bij deze vertrouwde winkel in de Josephstraat halen.

Xenos in Roosendaal

In steden als Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Roosendaal wordt het Xenos-filiaal wél Casa. Casa telt momenteel vijfhonderd winkels in acht Europese landen. Ook zijn er filialen op Aruba en in Marokko. Het assortiment bestaat uit decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis. Wil je eens zien wat deze keten in huis heeft? Dan kun je binnenkort dus gewoon even naar Roosendaal rijden.

Blokker Holding

Blokker Holding verkocht eerder al de winkels van Xenos in Duitsland aan Tedi. Het grootwinkelbedrijf maakte vorig jaar bekend zich alleen nog op de formule Blokker te willen focussen. Intertoys en Leen Bakker werden al van de hand gedaan. Voor Big Bazar en Maxi Toys is nog geen koper gevonden.

Lees ook:

Winkelen

Winkeltje starten? Dit zijn de huurprijzen in het centrum

Er is behoorlijk wat leegstand in Bergen op Zoom. Dat betekent ook, dat er een heel stel pra...
Irma van Schaijk - Geplaatst op 10 maart 2018

Xenos woonwinkels

nu gesloten09:00 - 21:00

St.Josephstraat 41

Bekijk meer:woonwinkels
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie