Boekenwurmen opgelet: de bibliotheek gaat dicht en geeft een cadeautje weg

Door Irma van Schaijk 19 juli 2018

Wil jij nog even stapels boeken inslaan voor op het strand? Let dan wel even op, want bibliotheek Het Markiezaat is in de zomervakantie twee weken gesloten!

De Bergse vestiging is van maandag 23 juli tot en met maandag 6 augustus gesloten en in Halsteren kan je van maandag 6 tot en met dinsdag 21 augustus niet terecht. Je kunt tijdens die weken wel in een andere vestiging je boeken halen.

Cadeautje

De bibliotheek heeft wel een speciaal vakantiecadeautje, voor leden en niet-leden: de VakantieBieb-app. Hierop vind je ruim 60 e-books voor het hele gezin. De app is tot en met 31 augustus te downloaden via www.vakantiebieb.nl. Ben jij meer van de luisterboeken en hoorcolleges? Ook die kun je (als je lid bent) gratis downloaden:  www.onlinebibliotheek.nl. Daarnaast kun je als bieblid kiezen uit duizenden e-books voor tablet, smartphone én e-reader.

Win… met een vakantiekiekje

Maak een foto met een boek, de VakantieBieb- of LuisterBieb app of e-book op jouw reisbestemming of in één van de bibliotheekvestigingen. Zet de foto openbaar op Facebook met #vakantiebieb en tag Bibliotheek Het Markiezaat. De hoofdprijs is een gratis jaarabonnement op de bieb en een supergaaf badlaken. De tweede en derde prijswinnaars krijgen ook een badlaken.

Inzenden kan tot en met 31 augustus.

Lees ook:

wouter-indebuurt-bergen-op-zoom-bibliotheek

Het leukste plekje van Bergen op Zoom volgens Wouter van de Watering

Wij zijn dol op de mooiste plekjes van Bergenaren. Onze gastredacteur Sanne Feenstra spreekt iedere ...
klimbos-de-brabantse-wal-bergen-op-zoom

Zomervakantie: 10 x zo wordt het een verveel-je-nooit vakantie voor je kinderen

De zomervakantie staat voor de deur en de kinderen hebben maar liefst zes weken vakantie en op de mi...

Meer over

Nieuws

adv.