Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voortaan kun je 24/7 shoppen bij vintagewinkel Hip

Aangeboden door Hip Vintage & Deco 27 november 2018

Een Italiaanse asbak uit de seventies, een jaren ’50 fruitmand, een ouderwetse LP koffer; speciaal voor liefhebbers van vintage is er de nieuwe webshop van Hip Vintage & Deco. We like!

Wij lopen regelmatig langs Hip Vintage & Deco in de Steenbergsestraat. De etalage staat vol vintage items die bij ons in de smaak vallen. Helaas is de deur van deze winkel alleen op zaterdagmiddag open, maar de nieuwe webshop van Hip maakt dat wachten tot het weekend verleden tijd.

24/7 shoppen

Vanaf nu kun je op de webshop 24/7 rondsnuffelen naar de vintage eyecatchers van Hip. Verlichting, vazen, krukken, tafels, meubels, stoelen, met meer dan honderd items is de webshop goed gevuld. Alles wat je hier ziet is origineel en nog echt vintage uit de jaren ’50 tot ’70.

Jaren '50 fruitmand. Foto: Hip Vintage & Deco
Jaren '70 koffertje. Foto: Hip Vintage & Deco
Jaren '70 Italiaanse asbak. Foto: Hip Vintage & Deco
LP koffer. Foto: Hip Vintage & Deco
Single koffer. Foto: Hip Vintage & Deco
Asbak jaren '60. Foto: Hip Vintage & Deco

Aanbieding

Speciaal voor de kerstdagen heeft Hip een leuke aanbieding. Zo shop je de inspiratiekandelaars uit de jaren ’70 voor maar €10,- per stuk. De kandelaars zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Leuk om te geven, maar ook voor op je verlanglijstje!

hip vintage en deco
Echt jaren ’60/’70 kandelaars Foto: Hip Vintage & Deco

Heb jij iets leuks gevonden in de webshop van Hip, dan kun je je bestelling telefonisch (06-53533206) of via het contactformulier op de website plaatsen. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hip Vintage & Deco. Meer over Hip Vintage & Deco ontdekken?

Hip Vintage & Deco vintage

Op aanvraag

Steenbergsestraat 26, Bergen op Zoom

Bekijk meer:vintage

adv.