Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed begin van de zomer: Ray-Ban zonnebrillen voor een zonnige prijs

Aangeboden door Van Os Modebrillen 26 juni 2019

Deze zomer hoef jij niet met dichtgeknepen ogen over de Autoroute du soleil naar je vakantiebestemming te rijden. Blijf je dit jaar lekker in Nederland? Ook wanneer je een rondje loopt over de Krabbenfoor heb jij geen zin om verblind te worden door de zon die reflecteert in een etalageruit. Bij Van Os Modebrillen hebben ze daar een stijlvolle en betaalbare oplossing voor: zonnebrillen (op sterkte) van Ray-Ban. 

Deze zomer krijgen jouw ogen rust. Tenminste, als je de keigoede deal van Van Os Modebrillen met beide handen aangrijpt. Geen donkere vlekken meer omdat je per ongeluk in de zon hebt gekeken én vaarwel hoofdpijn doordat je je ogen continu dichtknijpt. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, nietwaar? Wacht maar, het beste moet nog komen.

Sterker dan de zon met een Ray-Ban zonnebril

Je zou bijna vergeten dat een zonnebril naast comfort ook voor een ideale bescherming voor je ogen zorgt. Tot zover het ouderlijke praatje over je ogen. Een zonnebril moet er ook gewoon mooi uitzien. Met een van de Ray-Ban zonnebrillen van Van Os Modebrillen, weet je zeker dat je een model vindt dat bij jouw stijl past. Ga voor de tijdloze Wayfarer, de pilotenbril Aviator of festivalbril Hexagonal. Hoewel de namen al veelbelovend klinken, kan je het best even langsgaan bij de brillenzaak in het Vierkantje. Want je wilt toch weten hoe de bril je staat?

Van Os Modebrillen - zonnebrillen - ray-ban - brillen
Ook zonnebrillen op sterkte kan je hier krijgen met een origineel logo van Ray-Ban. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Uniek in Bergen op Zoom

Om verschillende redenen kiezen mensen voor een zonnebril van Ray-Ban. Naast de maximale bescherming tegen de zon en het toffe uiterlijk, wil je natuurlijk ook gewoon rondlopen met de tekst ‘Ray-Ban’ op je glazen. Wil jij een zonnebril op sterkte die versierd wordt met de tekst van het bekende zonnebrillenmerk? Bij de meeste zaken heb je dan pech. Behalve bij Van Os Modebrillen. Als enige in Bergen op Zoom zorgen zij ervoor dat een zonnebril op sterkte voorzien is van de stempel van Ray-Ban.

Van Os Modebrillen - zonnebrillen - ray-ban - brillen
Keuze genoeg bij Van Os Modebrillen. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Keiharde kortingen

Nu dacht je zeker dat wij klaar waren met de zomerse verrassingen. Echt niet! Want voor de perfectionisten en de modegoeroes onder ons: bij Van Os Modebrillen hebben ze meer dan 150 verschillende Ray-Ban zonnebrillen. De keuze is dus reuze. Maar dan komt nu écht het aller-aller-állerbeste nieuws: de fashion items zijn in de aanbieding. Wil je een Ray-Ban zonnebril op sterkte mét het authentieke kenmerk? Dan bespaar je bij Van Os Modebrillen een hoop. Want voor twee glazen op sterkte betaal je geen 240 euro meer, al vanaf 199 euro per paar kan jij flaneren met jouw toffe zonnebril terwijl je de wereld om je heen haarscherp ziet. Dus weg met die zonnebril die meer weg heeft van een Instagramfilter dan een beschermde bril. Kies voor een stijlvolle Ray-Ban en vier de zomer.

Lees meer:

Van Os Modebrillen

Paspoort aanvragen? Hier laat je in Bergen op Zoom pasfoto’s maken

Halverwege mei kregen wij het trieste nieuws te horen dat Sprint Photo in de Van der Rijtstraat voor...

Meer over Van Os Modebrillen ontdekken?

Van Os Modebrillen opticiens

Geopend09:30 - 16:00

Kremerstraat 13, Bergen op Zoom

Bekijk meer:opticiens

adv.