Marjorie voelt zich een ander mens door haar bezoek aan de Rode Pilaren

Aangeboden door De Rode Pilaren 22 januari 2019

Als iemand haar klanten goed kent, is het Marjorie Juch wel. Ze werkt al jaren vol passie in haar kapsalon Hair Jolie en spreekt haar klanten over van alles. Zo zag ze een klant weer stralen na haar bezoek aan drogisterij de Rode Pilaren. ‘Ik was zo onder de indruk, dat wilde ik ook.’

Marjorie had al een tijdje last van gezondheidsklachten. “Mijn weerstand was heel lang, heel laag.” Dus op advies van haar klant bracht ze een bezoek aan iriscopist Aad Barendrecht bij de Rode Pilaren. De iriscopist kan via de iris van het oog achterhalen waar de zwakke plekken van het lichaam zitten.

Enorme impact

Binnen tien minuten wist iriscopist Aad de oorzaak. Marjorie: “Mijn bijnieren waren uitgeput en mijn stresshormoon lag te hoog. Pas daarna ben ik gaan nadenken waaraan dat kon liggen. Het afgelopen jaar had ik drie sterfgevallen binnen de familie en een langdurige periode van stress. Maar zo’n grote impact had ik niet verwacht.”

Bewuster leven

Eén ding was vooral belangrijk: dat Marjorie bewuster ging leven. “Ik heb mijn voeding aangepast, want ik wilde er snel vanaf. We zijn druk bezig met de opening van een nieuwe salon in mei en daarvoor wil je gewoon fit zijn.” Vooral als Marjorie terugdenkt, beseft ze dat ze niet in orde was. “Ik dronk veel koffie, soms Redbull voor extra energie, want de hele dag door had ik dips. Ik deed bijvoorbeeld ook aan Crossfit, terwijl zo intensief sporten eigenlijk best stressvol is voor je lijf. Dat wist ik ook niet.”

‘Je wordt er echt een ander mens van’

In een korte tijd opgeknapt

“Als je de oorzaak weet, kun je veel problemen voorkomen”, zegt Marjorie. En zo is ze veel bewuster gaan leven, vooral op het gebied van voeding en sporten. “Als je adrenaline heel lang, heel hoog is, put je gewoon iets anders uit en dat kan niet lang goed gaan. Dus ik ben blij dat ik ontdekt heb waar ik vooral op moet letten. Je wordt er echt een ander mens van.” En door haar succesverhaal zijn veel familie, vrienden en klanten naar Aad gegaan. “Nu heeft hij zeker twee dagen extra werk in de week!”

Voor €20,- heb je al een afspraak met iriscopist Aad Barendrecht. Hij gaat op zoek naar de oorzaak van je klachten en stuurt je met tips en adviezen naar huis toe. Voor het plannen van een afspraak bel naar 0164-236375 of stuur een mail naar [email protected].


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Rode Pilaren Meer over De Rode Pilaren ontdekken?

De Rode Pilaren drogisterijen

Nu open09:30 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Zuivelstraat 37, Bergen op Zoom

Bekijk meer:drogisterijen

adv.