Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Bergenaren verdienen op een héél creatieve manier geld met Koningsdag

Door Natascha Droste 27 april 2018

Je kunt met Koningsdag natuurlijk achter een kraampje gaan zitten met je oude spullen van zolder. Maar je kunt het ook niet doen! Deze vijf Bergenaren pakken het heel anders aan en halen zo hun geld binnen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Daar zijn de appeltjes van Oranje weer

Wij worden ontzettend vrolijk toen we Jacqueline hoorden zingen! Dat verkoopt nog ook, al zingend betrekt ze het publiek erbij en en gaan we spontaan rondsnuffelen tussen haar kledingrekken.

De vrolijke aardbeien

koningsdag-2018-bergen-op-zoom-1
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Zo is het nog veel leuker verkopen, in je aardbeienoutfit!

Schoolproject

koningsdag-2018-bergen-op-zoom-1
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Deze derdeklassers van het Mollerlyceum zijn druk bezig met hun economieproject. Ze ontdekken de waarde van geld op de vrijmarkt door samen geld te verdienen. Voor één euro kon je hier wafels kopen.

Zelfgemaakte telefoonhoesjes

koningsdag-2018-bergen-op-zoom-1
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Een heel leuk verhaal van Sandra Hees die haar zelfgemaakte telefoonhoesjes verkoopt! Ze maakt de hoesjes van jawel, kit! Je kent het wel, dat spul dat je gebruikt als je aan het klussen bent. Daarmee maakt ze de mooiste creaties. Normaal gesproken verkoopt ze de hoesjes voor veertig euro, maar koopjesjagers hadden geluk en konden hier een telefoonhoesje voor een tientje scoren!

Alles in één keer weg

Bij deze kleine verkoper ging het even héél makkelijk! Zo nam iemand zo de hele rits met stripboeken mee, dat is pas snel verdiend.

Kofferbakkenverkoop

koningsdag-2018-bergen-op-zoom-18
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Je hoefde niet per se met je kleedje op de vrijmarkt te gaan zitten. Dit jaar kon je ook met je auto op de Kaai parkeren voor de kofferbakkenverkoop. Dat deden deze vrolijke meiden.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.