Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo lief: dit bedrijf houdt kerstdiner (+ bingo) voor Bergse ouderen

Door Emilie Klasen 12 december 2019

Met de feestdagen voor de deur, worden er ook weer allerlei mooi initiatieven opgezet. Zo ook door Flex Polymers. Zij organiseren vrijdag 13 december samen met maatschappelijke organisatie WijZijn Bergen op Zoom een gezellige middag voor ouderen uit onze stad. Inclusief 4-gangendiner, kerstpakket én bingo!

Het is niet de eerste keer dat het bedrijf met dit hartverwarmende initiatief komt, zo organiseerden ze vorig jaar ook al een middag in kerstsferen. “Het was vorig jaar een geweldig vrolijke middag, waar zelfs een traantje werd weggepinkt. Zowel bij de gasten als bij ons. Op zo’n moment zie je wat eenzaamheid met mensen doet”, geeft Marc Franken, eigenaar van Flex Polymers, aan.

Samen aan tafel

De eindejaars- of kerstuitjes stonden voorheen in het teken van een etentje met collega’s, karten of paintballen. “Lege huls”, zoals Marc het noemt. “Natuurlijk is zoiets leuk om te doen met je collega’s, maar het gaf geen échte voldoening.” En dus besloot het bedrijf vorig jaar om het over een andere boeg te gooien en iets te organiseren voor mensen die alleen zitten. “We hebben contact gelegd met WijZijn Bergen op Zoom en vorig jaar schoven zeven ouderen aan bij het diner.”

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: Marc Franken
Foto: Marc Franken
Foto: Marc Franken

Kerstdiner

De kerstmiddag wordt gehouden bij In Silvis, in Halsteren. “De gasten worden opgehaald door een taxi. Ik zou graag aan nog meer mensen een plekje bieden, maar helaas hebben we momenteel die ruimte niet.” Wij vinden het in ieder geval een onwijs lieve actie!

Lees ook:

coca cola kersttruck bergen op zoom

Whoe! De Coca-Cola kersttruck komt naar Bergen op Zoom

Wie kent hem niet? De iconische kersttruck uit de reclame van Coca-Cola. Goed nieuws voor alle liefh...
foute kersttruien kerst

Rendieren, kerstbomen en lichtjes: foute kersttruien gezocht

Een rendier met lichtgevende neus, belletjes en glittersteentjes: 13 december is het Foute Kersttrui...
kerstbomen bergen op zoom

Kerstbomen in Bergen op Zoom dit jaar kleiner maar voller: dit is waarom

Zelfs zonder ballen, slingers en een piek zijn de kerstbomen dit jaar mooier dan vorig jaar, liet de...

adv.