6 x hier haal jij je Kerstboom in Bergen op Zoom

Door Irma van Schaijk 6 december 2017

Dag Sinterklaasje, welkom Kerst! Eindelijk kan je weer helemaal los met kerstboom, lampjes en versieringen. Wij geven je alvast zes adressen waar je een kerstboom kunt halen:

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de Rooseveltlaan

garage rooseveltlaan

Op de parkeerplaats aan de Rooseveltlaan 196, achter de voormalige VW garage, worden ook dit jaar weer kerstbomen verkocht. Geopend van maandag t/m donderdag van 11:00 tot 18:00 uur, vrijdag 11:00 tot 19:00 uur, zaterdag 09:00 tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Bij Musters

Aan de Fianestraat kun je een kerstboom uit komen zoeken! De vier kinderen Musters erfde 76 ha grond, waar ze nu kerstbomen in alle maten op kweken. Niet alleen voor in de huiskamer, maar ook hele grote voor bijvoorbeeld een bedrijf of op een plein. Vers uit de grond!  Geopend elke dag van 9.00 tot het donker wordt.

Bij Intratuin

intratuin

Hier staan niet alleen kerstbomen voor je klaar, maar ook kerstversieringen, kerststalletjes, kersttafelkleden, kerstlichtjes en nog veel meer. Wil jij je hele huis over de top in kerstsfeer? Dan kun je hier je lol op!

Intratuin tuincentra

nu gesloten11:00 - 17:00

Halsterseweg 65-A, Halsteren

Bekijk meer:tuincentra

Tuincentrum De Bolusberg

tuincentrum de bolusberg

Hier staan kerstbomen in alle soorten en maten, mét een heleboel bijhorende artikelen en versieringen. Ook iedere zondag geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Tuincentrum De Bolusberg tuincentra

vandaag gesloten

Boerenweg 7, Bergen op Zoom

Bekijk meer:tuincentra

Boerenbond

boerenbond kerstboom

Bij de Boerenbond staan de kerstbomen al klaar op het parkeerterrein. Uitzoeken maar!

Boerenbond tuincentra

vandaag gesloten

Oude Moerstraatsebaan 31, Bergen op Zoom

Bekijk meer:tuincentra

Bij de Meeuw

meeuw

Het kerstbomen vrouwtje van tankstation De Meeuw aan de Abraham de Haanstraat is er weer! De bomen worden geleverd door de Groene Loods (voorheen de Groene Plantenmarkt). Hier pakken ze de boom voor je in, en leggen hem in de auto!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶