Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x cadeau-inspiratie om jouw huis klaar te maken voor de decembermaand

Aangeboden door Intratuin Halsteren 2 december 2019

I’m driving home for Christmas, yeah! De kerstliedjes zijn weer om de radiozenders te horen, de kerstboom wordt gehaald en de eerste sneeuwvlokken zijn al gevallen … in de knusse setting van het indoor winterparadijs van bij Intratuin Halsteren dan welteverstaan. Maar hoe krijg je het tijdens kerst bij jou thuis net zo gezellig als bij Intratuin Halsteren? En waar scoor je de cadeaus waar iedereen jaloers op is? Jouw antwoord vind je bij de grootste cadeauwinkel van de regio.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Parfumverspreiders

kerstevent Intratuin Halsteren
Haal de kerstkeur ook bij jou in huis. Foto: Intratuin Halsteren

Wat ons betreft een echte cadeautip! De grote collectie parfumverspreiders van Lampe Berger zijn perfect voor een geur in huis met een vleugje kerst. Kies uit de geuren die je lekker vindt en laat het heerlijke ruiken. Geef je de geurverspreider cadeau? Dan wordt het in een kerstige cadeauverpakking ingepakt.

Mini kerstdorp

Intratuin Halsteren kerst
Foto: Intratuin Halsteren

Kan jij ook niet wachten om je miniatuurdorp weer op te bouwen? Of staat dat van jou al te schitteren in de woonkamer? Ook een klein kerstdorp is eenvoudig te maken, bijvoorbeeld in een mooie schaal, etagère of glazen vaas. Met een beetje fantasie zie jij jezelf in het besneeuwde landschap tussen de oude kerkje en de bakkerij lopen. Leuk om te hebben, misschien nog wel leuker om cadeau te doen.

Notenkrakers

Intratuin Halsteren kerst
Foto: Intratuin Halsteren

Mocht je de poppen kennen, maar de naam nog niet weten: dit zijn notenkrakers. En dit jaar lijken ze hipper dan ooit te zijn. Van groot tot klein en in jouw favoriete kleur: Intratuin Halsteren heeft ze keurig op een rij voor je gezet. Alles om ervoor te zorgen dat jij snel je notenkraker gevonden hebt, om daarna zo snel mogelijk een chocomelk met slagroom te drinken in  de grootste cadeauwinkel van de regio.

Santa’s High Tea

intratuin halsteren
Foto: Intratuin Halsteren

Geniet samen met je liefje, vrienden of familie van een heerlijke High Tea in een wel héél bijzondere locatie: het huis van de Kerstman. Neem plaats in het middelpunt van de kerstsfeer en proef een van de hapjes die geserveerd worden. Wil iemand anders geen kerstpresentje geven dat vervolgens jarenlang op zolder ligt? Ga voor een doe-cadeau en neem het ervan in de woning van Santa, zonder dat je daarvoor naar de Noordpool hoeft.

Let op: reserveren kan nog t/m 5 januari 2020.

Een groene kerst

intratuin-halsteren
Een piek erop, slingers erin … en klaar! Foto: Intratuin Halsteren

I’m dreaming of a green Christmas, just like the ones I used to know! We hebben het niet over het witte winterwonderland waar we stiekem op hopen, maar waar jij de slingers, ballen en de piek opzet. Denk eens out-of-the-box! Een keer wat anders dan een traditionele boom? Dan kun je ook een kamerplant als vervanger gebruiken. Op de groenafdeling van Intratuin Halsteren vind je heel veel inspiratie voor een kerst-kamerplant. Hang er gewoon je slingers en kerstballen in, hoe leuk is dat?

Extra koopavonden

Heb je het druk, druk, druk en lukt het maar niet om je kerstinkopen te doen? Dan maakt Intratuin Halsteren het extra makkelijk voor dankzij hun speciale extra koopavonden. Van 2 t/m 6 en 9 t/m 13 december is de winkel elke avond tot 21.00 uur open. Maak er deze avond een nóg gezelliger uitstapje van door te smullen in het restaurant van een 3-gangen menu voor 14.95 euro. Maak er een smaakvolle december van.


Meer over Intratuin Halsteren ontdekken?

Intratuin Halsteren tuincentra

Gesloten11:00 - 17:00

Halsterseweg 65-A, Halsteren

Bekijk meer:tuincentra

Lees meer:

kerstshow intratuin halsteren kerst kerstmarkt kerstsfeer kerstmis

All I want for Christmas! Bij deze kerstshow krijg je het ultieme decembergevoel

Sfeervolle avonden met de kaarsjes aan, romantische schaatsuitjes met je lief en een goed gevulde mo...
intratuin halsteren

Bijzonder! Ontdek hoe dicht jij bij het noorderlicht kan komen

Het is de mooiste lichtshow op aarde: het noorderlicht. Weinig natuurspektakels zijn zo indrukwekken...
kerstevent Intratuin Halsteren

BN’ers en culinaire traktaties! Dit kerstevent van Intratuin Halsteren wil je niet missen

Het begrip 'het heerlijke avondje is gekomen' krijgt dankzij Intratuin Halsteren een compleet andere...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.