Team indebuurt Bergen op Zoom

De redactie van indebuurt Bergen op Zoom zit in het pand van BN DeStem in Bergen op Zoom, gezellig in de Blokstallen. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Bergen op Zoom te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Bergen op Zoom

indebuurt Bergen op Zoom
Blokstallen 2
4611 WB Bergen op Zoom

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Bergen op Zoom

Joost Verdult

Commercieel redacteur

Zie je die lachende jongen in de gele stoel zitten? Dat is omdat Joost Verdult commercieel redacteur van indebuurt Bergen op Zoom is. Als liefhebber van de stad zet hij alles op alles om je de leukste nieuwtjes en de tofste evenementen voor te schotelen. Van Neuzebal tot ProefMei en van JazzBoZ tot de ijsbaan op de Grote Markt: je zult niet meer om deze nieuwsgierige knul heen kunnen.

Andrea Korstanje

Gastfotograaf andrea-korstanje-1

Zie je regelmatig mooie fotoreportages langskomen? Die zijn vaak van Andrea Korstanje, onze gastfotograaf. Andrea is dol op de Binnenschelde (en dan vooral van de zonsondergangen daar), tekenen, fotograferen en haar vriend Patrick. En wij zijn dol op haar foto’s!

Roy Vermeij

Gastfotograaf roy vermeij

Roy maakt prachtige foto’s van onze stad. “Sinds ik fotografeer, ben ik op een andere manier gaan kijken”, zegt hij. En wat zijn wij blij met zijn prachtige foto’s! Hou onze site in de gaten voor zijn mooiste beelden.

Demi Becht

Gastredacteur demi becht

Ze is pas 15 en nu al lid van ons indebuurt-team! En dat terwijl ze al megadruk is:  ze zit (uiteraard) nog op school, heeft een bijbaantje, in Sinterklaastijd is ze zwarte piet, ze doet vrijwilligerswerk, sport en schrijft ook nog superleuke stukjes voor ons!

Micky Lint

Gastfotograaf micky lint

Ben je al eens aangesproken door een fotograaf of je op de foto wil voor indebuurt? Dan was dat vast Micky Lint! Hij gaat voor ons heel veel evenementen af om daar de leukste foto’s te maken voor onze site. En denk je nu: waar ken ik hem van? Met Vastenavend kom je Micky ook overal tegen!