Team indebuurt Bergen op Zoom

De redactie van indebuurt Bergen op Zoom zit in het pand van BN DeStem in Bergen op Zoom, gezellig in de Blokstallen. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Bergen op Zoom te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Bergen op Zoom

indebuurt Bergen op Zoom
Blokstallen 2
4611 WB Bergen op Zoom

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Bergen op Zoom

Natascha Droste

Commercieel Redacteur natascha-droste-indebuurt-bergen-op-zoom

Natascha is geboren en opgegroeid in Bergen op Zoom. Met haar journalistieke achtergrond heeft ze haar eerste werkervaring opgedaan als eindredacteur voor verschillende vakbladen in Amsterdam. Nu deelt ze haar liefde voor de stad op indebuurt. Dus heb je een leuk verhaal of een bijzondere tip? Laat het haar weten via [email protected]

Irma van Schaijk

Community Manager irma indebuurt bergen op zoom

Misschien ken je Irma al: voorheen werkte ze voor de Gazet Bergen op Zoom, en daarvoor voor het StadsMag en BN DeStem. Geboren in Eindhoven, maar al dertig jaar wonend in het mooie Bergen op Zoom. Dus heb je een leuk verhaal of een bijzondere tip? Laat het haar weten via [email protected]