Het team

Team indebuurt Bergen op Zoom

De redactie van indebuurt Bergen op Zoom zit midden in Bergen op Zoom in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Bergen op Zoom te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Bergen op Zoom

indebuurt Bergen op Zoom Blokstallen 2 4611 WB Bergen op Zoom

Navigeer naar

Redactie indebuurt Bergen op Zoom

Carolijn Melters

Carolijn Melters

Community Manager

Carolijn is geen geboren Bergenaar, maar als jong meisje naar de gezelligste stad van Nederland verhuisd en hier opgegroeid. Ze kent Bergen op Zoom al goed, maar staat te popelen om nog meer van de stad te ontdekken en jullie de leukste nieuwtjes te brengen. Heb jij een mooi verhaal of een goede tip? Schroom niet en laat het weten!

Jennifer da Graça

Commercieel redacteur

Hé! Mijn naam is Jennifer, ik werk als commercieel redacteur bij indebuurt. Bergse ondernemers delen hun mooie verhalen, toffe aanbiedingen en interessante nieuwtjes met mij en daar schrijf ik branded content-artikelen over. Zo weet jij meteen wat speelt op het gebied van winkelen, uit eten gaan en lifestyle in Bergen op Zoom.

Buurtbijdragers

Gerben Solleveld

Gerben Solleveld

Freelancer

Gerben woont pas sinds 2019 in Bergen op Zoom. Sindsdien doet hij er alles aan om de stad te leren kennen. Met zijn jarenlange ervaring in de journalistiek komt dat goed uit: “Ik wil de stad, de omgeving en de Bergenaar op en top leren kennen om iedere dag een beetje meer onderdeel te worden van de Bergse cultuur.”

Jurgen Kwisthout fotograaf

Jurgen Kwisthout

Freelancer

Jurgen Kwisthout is aangesloten als gastfotograaf/cameraman bij het indebuurt-team. En hij heeft al een hoop gave video’s en foto’s op zijn naam staan. “Naast filmen is ook fotograferen mijn grote passie. Dat zal je me voor indebuurt dus ook regelmatig zien doen.”