Het team

Team indebuurt Bergen op Zoom

De redactie van indebuurt Bergen op Zoom zit midden in Bergen op Zoom in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Bergen op Zoom te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Bergen op Zoom

indebuurt Bergen op Zoom Blokstallen 2 4611 WB Bergen op Zoom

Navigeer naar

Redactie indebuurt Bergen op Zoom

Carolijn Melters

Carolijn Melters

Community Manager

Carolijn is geen geboren Bergenaar, maar als jong meisje naar de gezelligste stad van Nederland verhuisd en hier opgegroeid. Ze kent Bergen op Zoom al goed, maar staat te popelen om nog meer van de stad te ontdekken en jullie de leukste nieuwtjes te brengen. Heb jij een mooi verhaal of een goede tip? Schroom niet en laat het weten!

Gerben Solleveld

Gerben Solleveld

Freelancer

Gerben woont pas sinds 2019 in Bergen op Zoom. Sindsdien doet hij er alles aan om de stad te leren kennen. Met zijn jarenlange ervaring in de journalistiek komt dat goed uit: “Ik wil de stad, de omgeving en de Bergenaar op en top leren kennen om iedere dag een beetje meer onderdeel te worden van de Bergse cultuur.”

Jurgen Kwisthout fotograaf

Jurgen Kwisthout

Fotograaf/cameraman

Jurgen Kwisthout is aangesloten als gastfotograaf/cameraman bij het indebuurt-team. En hij heeft al een hoop gave video’s en foto’s op zijn naam staan. “Naast filmen is ook fotograferen mijn grote passie. Dat zal je me voor indebuurt dus ook regelmatig zien doen.”

Gastredacteuren

julia de koning indebuurt bergen op zoom gastredacteur

Julia de Koning

Stagiaire redactie

Julia heeft interesse in journalistiek, een grote dosis nieuwsgierigheid en een neus die ze het liefst overal insteekt. Bij indebuurt leert zij de leukste artikelen te schrijven met daarin alle Bergse verhalen en nieuwtjes.

Micky Lint

Micky Lint

Gastfotograaf

Ben je al eens aangesproken door een fotograaf of je op de foto wil voor indebuurt? Dan was dat vast Micky Lint! Hij gaat voor ons heel veel evenementen af om daar de leukste foto’s te maken voor onze site. En denk je nu: waar ken ik hem van? Met Vastenavend kom je Micky ook overal tegen!