Het team

Team indebuurt Bergen op Zoom

De redactie van indebuurt Bergen op Zoom zit midden in Bergen op Zoom in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Bergen op Zoom te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Bergen op Zoom

indebuurt Bergen op Zoom Blokstallen 2 4611 WB Bergen op Zoom

Navigeer naar

Redactie indebuurt Bergen op Zoom

rebecca-indebuurt-bergen-op-zoom

Rebecca van Kaam

Community Manager

Mijn naam is Rebecca en ik ben geboren en getogen in ons mooie Berrege. Ik ben gek op alles dat met onze stad te maken heeft. Van winkels, evenementen tot mooie verhalen van Bergenaren - mij kun je er wakker voor maken.

Buurtbijdragers

Jurgen Kwisthout fotograaf

Jurgen Kwisthout

Freelancer

Jurgen Kwisthout is aangesloten als gastfotograaf/cameraman bij het indebuurt-team. En hij heeft al een hoop gave video’s en foto’s op zijn naam staan. “Naast filmen is ook fotograferen mijn grote passie. Dat zal je me voor indebuurt dus ook regelmatig zien doen.”