Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Bergen op Zoom

De redactie van indebuurt Bergen op Zoom zit in het pand van BN DeStem in Bergen op Zoom, gezellig in de Blokstallen. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Bergen op Zoom te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Bergen op Zoom

indebuurt Bergen op Zoom
Blokstallen 2B
4611 WB Bergen op Zoom

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Bergen op Zoom

Joost Verdult

Commercieel redacteur joost en emilie indebuurt bergen op zoom

Maak kennis met Joost Verdult, de commercieel redacteur van indebuurt Bergen op Zoom. Als liefhebber van de stad zet hij alles op alles om je de leukste nieuwtjes en de tofste evenementen voor te schotelen.

Jurgen Kwisthout

Fotograaf/cameraman gastfotograaf/cameraman jurgen

Jurgen Kwisthout is aangesloten als gastfotograaf/cameraman bij het indebuurt-team. En hij heeft al een hoop gave video’s en foto’s op zijn naam staan. “Naast filmen is ook fotograferen mijn grote passie. Dat zal je me voor indebuurt dus ook regelmatig zien doen.”

Floris Franken

Gastredacteur gastredacteur indebuurt bergen op zoom floris franken

Dit is Floris Franken, gastredacteur. Deze geboren Bergenaar is niet bang om kritische vragen te stellen. Sport, muziek, cultuur en nog veel andere nieuwtjes brengt hij je. Deze 23-jarige jongeman zoek het voor je uit.

Micky Lint

Gastfotograaf micky lint

Ben je al eens aangesproken door een fotograaf of je op de foto wil voor indebuurt? Dan was dat vast Micky Lint! Hij gaat voor ons heel veel evenementen af om daar de leukste foto’s te maken voor onze site. En denk je nu: waar ken ik hem van? Met Vastenavend kom je Micky ook overal tegen!

Andrea Korstanje

Gastfotograaf andrea korstanje

Zie je regelmatig mooie fotoreportages langskomen? Die zijn vaak van gastfotograaf Andrea Korstanje, van Anders Fotografie. Andrea is dol op het bos, de Binnenschelde en dan vooral van de zonsondergangen daar. Bruiloften, familiereportages en portretten maken haar echt gelukkig!

Tara Wessels

Gastfotograaf tara wessels

Grote kans dat jij regelmatig foto’s op indebuurt ziet verschijnen van Tara. Deze 24-jarige dame maakt met veel liefde de gaafste beelden. “Graag wil ik laten zien hoe mooi dingen kunnen zijn. Zoals bijvoorbeeld de zonsondergang.”