Mooie Vloeren van Mano

Een vloer voor ieder budget

Vandaag gesloten Nu gesloten Alle openingstijden

Mooie Vloeren van Mano

Kortemeestraat 19 4611 TL Bergen op Zoom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 20:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Exclusieve collectie
  • Ruim 25 jaar ervaring in de branche
  • All in service

Over Mooie Vloeren van Mano

Mooie Vloeren van Mano biedt een ruim assortiment laminaat-, pvc- en parketvloeren. Je kunt hier al binnenstappen voor vloeren vanaf €14,95 per vierkante meter. Maar Mano verkoop ook topmerken als Origineel Chapel Parket (exclusief in Bergen op Zoom ), COREtec en Meister. Maar je kunt hier ook al binnenstappen voor vloeren vanaf €14,95 per vierkante meter. Hier vind je vloeren voor ieder budget.

In de winkel in het Vierkantje krijg je gedegen advies van een vakspecialist. Mano is ruim 25 jaar actief in de vloerenbranche. Ook advies aan huis behoort tot de mogelijkheden. Mano komt de vloer op locatie inmeten waarbij hij gelijk de staat van de ondervloer beoordeelt, dit voorkomt onaangename verassingen (lees: extra kosten) achteraf. En zo kunnen de leggers tijdens een volgende afspraak gelijk aan de slag.

Kortom, ben je op zoek naar een mooie vloer en wil je daarbij een eerlijk advies? Loop dan eens binnen in de showroom aan de Kortemeestraat. Snuffel eens rond of laat je onder het genot van een kopje koffie of thee verrassen door wat er allemaal mogelijk is.

 

Meest recent over Mooie Vloeren van Mano

Volgens Mano zijn vloeren het perfecte wapen tegen burenruzie

Volgens Mano zijn vloeren het perfecte wapen tegen...

Bonje met de buren: niemand zit erop te wachten. Zeker wanneer je in een appartement woont, is het verstandig om je buren boven, onder of naast je te vriend te…

Ontdek meer

Speciaalzaken Speciaalzaken

Volg Mooie Vloeren van Mano op Instagram

Naar Instagram