BB Meubelen

Design op maat

BB Meubelen

Parallelweg 106 4621 JV Bergen op Zoom
Naar webshop

Staat bekend om

  • De specialist in houten meubelen voor binnen en buiten
  • Levert prachtige horeca inrichting
  • Alles wordt op maat geleverd

Over BB Meubelen

Ben je op zoek naar prachtige meubels van steigerhout, eiken, bangkirai of douglas voor jouw interieur of tuin? Neem dan een kijkje bij de houten meubels van BB Meubelen! De enthousiaste medewerkers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van meubels van verschillende houtsoorten. Wat ze regelmatig combineren met verzinkt staal.

Assortiment

Je bent er met een strandwandeling vast weleens overheen gelopen… Die grote meerpalen in het water. Wist je dat je van die meerpalen hele toffe meubels kan maken? Hier maken ze er robuuste tafels, legplanken en zelfs muurbekleding van. En misschien heb je weleens aan een tafel van BB Meubelen gezeten bij IJs & Spijs of het Strandhuys. Het houten interieur is gemaakt door deze meubelmakers. BB Meubelen heeft een groot assortiment met houten meubelen voor binnen en buiten.

Meest recent over

Meubelmaker Fons: ‘Mensen zien iets online en kopen het hier’

Meubelmaker Fons: ‘Mensen zien iets online en kope...

Interieurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij sites als Pinterest. Binnen no time vind je jouw droominrichting online en meubelmaker Fons, die maakt het voor een schappelijke prijs voor je na.

Volg BB Meubelen op Instagram

Naar Instagram