Bakker Groffen

De koekenbakker die gaat voor 100% happiness

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Bakker Groffen

Burg. van Hasseltstraat 39 4611 BG Bergen op Zoom
Naar webshop

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
07:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Afhalen van de koeken kan dagelijks vanaf 06.00 uur via de dubbele witte deur aan de zijkant (Zuid-Oostsingel). Via de webwinkel kun je 24/7 bestellen, bezorging is van 09.00 tot 12.00 uur (m.u.v. zondag).

Staat bekend om

  • Ambachtelijke bakker
  • Betrokken in de samenleving
  • De puddingkoeken

Over Bakker Groffen

De welbekende koekenbakker die gaat voor 100% happiness, dat is Bakker Groffen. In 1957 begon Jos Groffen samen met zijn vrouw de zaak aan de Burg. van Hasseltstraat. Inmiddels heeft zijn zoon Romano het overgenomen.

Trakteren

Voor de heerlijke puddingkoeken, Belgische worstenbroodjes, Bergse Bastaert en verse broden ga je naar deze ambachtelijke bakker. Of je nu jezelf wil trakteren op iets lekkers of dat wil delen met vrienden of collega’s, je wordt er blij van.

Groffen koeken

Als je Bakker Groffen binnenstapt kun je er niet omheen: de kleurrijke wand met de grote landkaart erop. Hierop kun je precies zien waar mensen de Groffenkoeken mee naartoe nemen. En tot aan Delfzijl – helemaal in het puntje van Groningen – gaan ze mee de auto in.

Nog meer

Bij deze bakker kun je zelfs de leukste kinderfeestjes organiseren. Maar ook belegde broodjes, zoete en hartige snacks én bruidstaarten kopen. Bestellen kan ook via de webshop.

Meest recent over Bakker Groffen

Zo kun je uit eten met een winkeldame van Bakker Groffen

Zo kun je uit eten met een winkeldame van Bakker G...

Kijk mee achter de schermen en maak je eigen Groffenkoek, laat je trakteren op een verrassingsontbijtje voor twee of ga naar huis met een mega slagroomtaart. Als klap op de…

Ontdek meer

Bakkers Bakkers

Volg Bakker Groffen op Instagram