Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bewapen je tegen de vastenavendverkoudheid: deze drogisterij weet hoe

Aangeboden door De Rode Pilaren 8 februari 2020

De tijd van dicht op elkaar staan en uit elkaars glas drinken is weer aangebroken: de Vastenavend. Om te voorkomen dat jij na het eerste voorweekend niet meer weg kan, heeft drogisterij De Rode Pilaren een paar gezondheidstips voor je. Laat die bacteriën maar komen, jij bent sterker dan dat!

Vitamines, mineralen, supplementen: misschien zegt het je niet zoveel óf neem je ze in terwijl je niet weet wat je slikt. Om niet verkouden te raken tijdens de Vastenavend, is het goed om voorzorgsmaatregelen te treffen. Zo voorkom je zoveel mogelijk een avondje ziek op de bank. Dus even bij de les blijven, De Rode Pilaren adviseert je het volgende:

Vitamine C – ‘de krachtpatser’

Ook wel de krachtpatsers onder de vitamines. Met een goede dosis vitamine C, dweilde gij ok dees jaar gewòòn mee. Om een technisch verhaal te versimpelen: dit hulpsteuntje zorgt dat een verkoudheid minder lang duurt en minder intens is. Hierdoor voel je nog amper iets van die verkoudheid! Zeker omdat veel volwassenen te weinig groeten en fruit eten, is vitamine C een aangename verrassing op het moment dat je weerstand wordt getest.

Vitamine D – ‘energiebewaker’

Een goede werking van de spieren en het immuunsysteem, vitamine D is geen onbelangrijke speler als het gaat om fit de Vastenavend door te komen. Daarnaast is vitamine D volgens het Voedingscentrum belangrijk om het calcium uit je voeding op te nemen en zorgt het voor sterke botten en tanden. Met een lage dosis vitamine D, ben je behoorlijk vatbaar voor ziekte. Dus wacht niet met haring happen (vitamine D) op Asselewoensdag, maar begin op tijd te slikken met een stukje zonnestraal in een pil. Want ook daarvan krijg je vitamine D binnen.

(Tekst loopt verder onder de foto)

rode pilaren bergen op zoom3
Bij De Rode Pilaren hebben ze meer dan genoeg om je te helpen. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Immuun – ‘de beschermer’

Wil je dat immuunsysteem van jou eens even flink in de watten leggen? Dan kan je altijd voor een capsule Immuun van De Rode Pilaren gaan. Met een bijzondere combinatie van echinacea, vlierbes en vitamine C krijg je daardoor een samenstelling binnen waar je immuunsysteem heel blij van wordt. Dankzij deze kruiden en vitamine ondersteun je je natuurlijke afweersysteem. Mocht je de eerste verschijnselen van de griep of een verkoudheid te pakken hebben? Ook dan komt een capsule Immuun als de redder in nood.

Haal je vitamines in huis

Wat voor soort ondersteuning je ook zoekt, bij De Rode Pilaren vind je het duwtje in de rug waardoor je de Vastenavend net wat fitter ingaat en doorstaat. Zowel online als in de winkel in de Zuivelstaat haal jij je dagelijkse dosis vitamines. Wat verkouden zijn met de Vastenavend? Dacht het toch niet!

Lees meer:

mega-vitaal

Speciaalzaak in de binnenstad stopt: dit gebeurt met de klanten

Om maar direct met de deur in huis te vallen: specialistenwinkel in voedingssupplementen en sportvoe...
De Rode Pilaren kruiden thee specerijen drogisterij gluhwein detox thee winkel

Met deze geurige smaakmakers en kruidige krachtpatsers proef je het najaar pas écht

De temperatuur daalt, de regenbuien komen steeds regelmatiger terug en de dagen worden korter. Aan a...
marjorie de rode pilaren

Marjorie voelt zich een ander mens door haar bezoek aan de Rode Pilaren

Als iemand haar klanten goed kent, is het Marjorie Juch wel. Ze werkt al jaren vol passie in haar ka...


Meer over De Rode Pilaren ontdekken?

De Rode Pilaren

drogisterijen

Gesloten09:30 - 17:30

Zuivelstraat 37, Bergen op Zoom

Bekijk meer:drogisterijen

adv.