Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitslag: naar deze tandarts in Bergen op Zoom gaan jullie het liefst

Door Joost Verdult 17 juli 2019

Naar de tandarts gaan: het is misschien niet onze grootste hobby, maar het is toch verstandig om eens in de zoveel tijd je gebit te laten checken. Als het dan tóch moet gebeuren, is het fijn als een controle of behandeling op een aangename manier gebeurt. Daarom vroegen wij laatst aan jullie om aan te geven naar welke tandarts in Bergen op Zoom jullie het liefst gaan. Dit zijn volgens jullie de medici die jou letterlijk aan de tand mogen voelen.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Tandarts in Bergen op Zoom: tandartspraktijk Van Houtenstraat

tandartspraktijk van houtenstraat tandarts bergen op zoom
Foto: Google Maps

Een tandarts in Bergen op Zoom waar jullie graag naartoe gaan, is die in de Van Houtenstraat. Waarom er op deze tandartspraktijk gestemd is? Amber geeft aan dat het net lijkt alsof ze bij een fysio binnenkomt, redelijk ontspannen dus! Daarnaast vindt ze dat de tandarts duidelijk communiceert en mensen snel op hun gemak stelt.


Meer over Tandartspraktijk Van Houtenstraat ontdekken?

Tandartspraktijk Van Houtenstraat tandartsen

Gesloten09:00 - 12:00

Van Houtenstraat 29, Bergen op Zoom

Bekijk meer:tandartsen

Tandartspraktijk Abdullah

tandarts abdullah tandarts bergen op zoom
Foto: Google Maps

Een andere favoriete tandarts van Bergen op Zoom is Abdullah, die een praktijk heeft in Olympialaan-Oost. Els is duidelijk: dit is haar favoriete behandelaar. Waarom? “De tandarts en zijn vrouw zijn meesters in het wegnemen van angst”, vertelt ze. “Ze hebben heel veel geduld en je voelt je daar meer dan welkom. Altijd aardig en rustig. Ze maken een plan van aanpak en passen dat toe. Dankzij hen ben ik een stuk minder bang voor de tandarts!”


Meer over Tandartspraktijk Abdullah ontdekken?

Tandartspraktijk Abdullah tandartsen

Gesloten09:00 - 12:00

Olympialaan-Oost 48, Bergen op Zoom

Bekijk meer:tandartsen

Tandartspraktijk Remijn

tandartspraktijk remijn tandarts bergen op zoom
Foto: Google Maps

Mariska heeft momenteel niet alleen een favoriete tandarts, ze is zelfs fan van een hele tandartsfamilie. Waar zij tegenwoordig naar Flup Remijn gaat, ging zij vroeger maar al te graag naar zijn vader Harry. “Ik kom al mijn hele leven bij de praktijk van (destijds) Harry Remijn aan de Burgemeester de Roocklaan. Helaas moest onze favoriete tandarts, die zeer kundig was en veel passie had voor het vak, te vroeg het leven laten”, vertelt Mariska.

“De praktijk is ondanks alles altijd goed door blijven draaien. Inmiddels heb ik zelf een gezin en komen we bij Flup Remijn (de zoon van Harry), die net zo deskundig is en veel passie voor het vak heeft als zijn vader. Met tegenzin of met angst naar de tandarts zal ons niet gebeuren. Onze kinderen vinden het zelfs gezellig en maken graag mooie tekeningen van kiezen met gezichtjes voor Flup.”


Meer over Tandartspraktijk Remijn ontdekken?

Tandartspraktijk Remijn tandartsen

Gesloten08:30 - 20:00

Burg. de Roocklaan 33 , Bergen op Zoom

Bekijk meer:tandartsen

Tandartspraktijk Antoine

tandarts praktijk antoine
Foto: Google Maps

De volgende in het rijtje is tandartspraktijk Antoine in de Pegasuslaan. Volgens Melanie is de tandarts ‘een erg aardige en vriendelijke man’. Christel is het daarmee eens en vindt de tandarts ‘een van de betere van Bergen’. Steek die maar in je zak!


Meer over Tandartspraktijk Antoine ontdekken?

Tandartspraktijk Antoine tandartsen

Gesloten08:00 - 17:00

Pegasuslaan 20 , Bergen op Zoom

Bekijk meer:tandartsen

Tandartspraktijk Sharpe

tandartspraktijk sharpe
Foto: Google Maps

Een tandartsbezoek is geen hobby van Maaike. Hoewel ze geen fan is van een behandeling in haar mond, is ze dat wel van tandarts Sharpe. Via Facebook reageerden ook Ineke en Eric positief op de kwaliteiten van de tandarts in Bergen op Zoom: “Ze is geweldig … ze neemt de tijd en stelt je gerust. Tandarts Sharpe en assistente Joan zijn toppers als je bang bent.” Ook Carool gaat met een stralende glimlach weg bij de tandartspraktijk: “Een topvrouw! Super goed en lief! Kids gaan er lachend naar binnen … en komen ook weer lachend naar buiten.”


Meer over Tandartspraktijk Sharpe ontdekken?

Tandartspraktijk Sharpe tandartsen

Gesloten09:00 - 12:30 |13:30 - 15:00

Fruiteniersdreef 6, Bergen op Zoom

Bekijk meer:tandartsen

Tandartspraktijk Franken

tandartspraktijk franken
Foto: Google Maps
Een andere Bergse tandarts op wie jullie veel stemden, is tandarts Franken. Lilian geeft aan al jaren een trouwe fan te zijn van de behandelaar. “Hij is al zeker 35 jaar onze tandarts”, vertelt ze. “Met een lach op zijn gezicht vertelt hij wanneer je naar binnen mag. Alles gebeurt in goed overleg. Al jaren werken dezelfde medewerkers in de praktijk, dat is ook heel prettig. Ik kan hem aanbevelen, maar hij heeft het denk ik al druk genoeg.”

Meer over Tandartspraktijk Franken ontdekken?

Tandartspraktijk Franken tandartsen

Gesloten08:30 - 12:00

Ravelstraat 3, Bergen op Zoom

Bekijk meer:tandartsen

Tandartspraktijk Labroides

Tandartspraktijk Labroides
Foto: Google Maps

“De beste tandarts in Bergen op Zoom is Gerard van praktijk Labroides”, vertelt Michelle. De reden waarom hij zo in trek is? Michelle weet het wel. “Gerard neemt de tijd voor alle patiënten, maakt grapjes en geeft je een goed gevoel. Echt een feestje om naar de tandarts te gaan!”


Meer over Tandartspraktijk Labroides ontdekken?

Tandartspraktijk Labroides tandartsen

Gesloten08:30 - 17:00

Zuid-Westsingel 202, Bergen op Zoom

Bekijk meer:tandartsen

Dental Experts

tandarts Dental Experts
Foto: Google Maps
Wij ontvingen veel reacties over tandarts George Robinson van Dental Experts. Zijn grote voordeel is volgens jullie de beschikbaarheid en de korte wachttijden. Charlotte vindt de tandarts aan de Bredasestraat een hele vriendelijke man die leuk is voor kinderen en alles goed uitlegt. Arjan is het daarmee eens en heeft nog een toevoeging: zijn flexibiliteit. “De tandarts werkt lekker op tijd. Dat is vooral handig omdat ik ook een drukke agenda heb.” Judith is het daarmee eens. Volgens haar werkt de tandarts van Dental Experts lekker op tijd, is hij geduldig en legt hij alles duidelijk uit voordat hij aan zijn behandeling begint. En niet onbelangrijk: ook het team, waaronder de preventieassistenten, vindt zij uitstekende werk leveren.


Meer over Dental Experts ontdekken?

Dental Experts zorg

Gesloten08:15 - 12:00

Bredasestraat 10, Bergen op Zoom

Bekijk meer:zorg

Tandartspraktijk Van Loon & Van Veen

tandartsenpraktijk Van Loon & Van Veen
Foto: Google Maps

De tandarts die jullie absoluut het fijnst vinden, is tandarts Van Loon van tandartsenpraktijk Van Loon & Van Veen. De heldere uitleg en de tijd die hij voor patiënten neemt, is daar de voornaamste reden voor. Anchel is een van de fans van de tandartsen: “De beste tandarts in Bergen op Zoom is tandarts van Loon. Dit is een man die rekening houdt met jou als patiënt, je op je gemak stelt en alles goed uitlegt. Er is geen beter dan tandarts van Loon.” Ook tandarts Van Veen scoorde goed, al had Van Loon nét wat meer fans.


Meer over Tandartsenpraktijk Van Loon & Van Veen ontdekken?

Tandartsenpraktijk Van Loon & Van Veen tandartsen

Gesloten08:30 - 17:00

Burgemeester Stulemeijerlaan 2, Bergen op Zoom

Bekijk meer:tandartsen

Lees meer

coronavirus bergen op zoom Medisch Centrum De Poort

Uitslag: dit zijn volgens jullie de beste huisartsen van Bergen op Zoom

Als je ziek, zwak en misselijk bent, ga je naar de dokter voor hulp. Of je nu last hebt van de aanst...
bouwvakker - korte broek - graafmachine - werker

Uitslag: is de korte broek/jurk geaccepteerd op het werk?

Afgelopen weken leek het af en toe alsof Bergen op Zoom in de woestijn lag. Niet door de hoeveelheid...
sjuul

Uitslag: dit zijn volgens jullie de leukste koffietentjes van Bergen op Zoom

Een flat white, latte macchiato of cortado: waar drink je ze het lekkerst in Bergen op Zoom? Een tij...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Gezondheid

adv.