Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zomer in aantocht! 5 x beschermen tegen prikkende en zoemende insecten

Aangeboden door De Rode Pilaren 19 juni 2019

Na een lange vakantie- of werkdag plof je neer in je bed. Het licht gaat uit en je neemt de dag in gedachten nog een keer door. Langzaam val je in slaap, totdat … bzzz. Een mug! Wil jij deze zomer wél lekker slapen en jezelf maximaal beschermen tegen zowat alle zomerse insecten en andere dieren die je lastigvallen? Samen met drogisterij De Rode Pilaren kom jij zonder irritatie de zomer door.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

 Fruitvliegjes

Drogisterij De Rode Pilaren insecten middel fruitvliegjes
De kameleon onder het lokaas. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

In de zomermaanden zijn ze ongewenste gasten op iedere schaal met appels, peren en bananen: fruitvliegjes. De kleine vijanden ter grote van een speldenknop lijken zich zonder moeite maximaal te vermenigvuldigden. Zelfs wanneer groenten en fruit richting de gft-bak verdwijnen, gaan ze vrolijk door met irritant zijn. Drogisterij De Rode Pilaren heeft daar wat voor. Hoewel het lokaas er als een appel uitziet en een zoete geur voor de fruitvlieg verspreidt, vliegen ze in de val om er nooit meer uit te komen. Opgeruimd staat netjes!

Kwallen

Drogisterij De Rode Pilaren insecten middel
Irrigel verkoelt de huid Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Wanneer de thermometer meer dan 25 graden Celsius aantikt, trekken we massaal naar zee. Nadat we in de file hebben gestaan op de Zeeuwse snelweg en het vechten is voor een parkeerplaats, neem je natuurlijk als eerst een verfrissende duik in zee. Raak! Je bent gestoken door een kwal. Smeer in dat geval snel Irrigel met aloë vera op de gestoken plek. Het middel verkoelt de huid, iets dat je op dat moment zeker kan gebruiken. Daarnaast ook fijn: wanneer je te lang in de zon hebt gezeten, is Irrigel ook een aanrader. Het verkoelt namelijk ook de verbrande huid.

Teken

Drogisterij De Rode Pilaren insecten middel teken
Maak een vuist tegen teken. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Is er een teken dat er teken zijn? Dan is het in eerste instantie slim om een lange broek aan te trekken en jezelf te controleren nadat je in de natuur bent geweest. Daarnaast heeft De Rode Pilaren een preventieve huidolie, waardoor jij de kans op teken verkleint. Ben je toch te grazen genomen? Dan is het belangrijk om de teek zo snel mogelijk te verwijderen. Met een tekenkaart weet je zeker dat je dat op een veilige manier doet.

Wespen

Drogisterij De Rode Pilaren muggen insecten middel
Wespen houden niet van kruidnagel. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Heb je weleens op vakantie in Frankrijk gezien dat bakkerijen sinaasappels met kruidnagel hebben liggen? Naast dat het er vrolijk uitziet, is dat om de wespen op afstand te houden. Ook bij jou in de achtertuin in Bergen op Zoom kunnen die vliegende knapen in black and yellow knap vervelend zijn. Met hulp van De Rode Pilaren kan jij daar iets tegen doen. Kies jij voor kruidnagelolie? Dan doe je een paar druppels in warm water, waardoor de kruidnagelgeur via verdamping de lucht ingaat. Maar wil jij net als de boulanger de wespen op afstand houden met hele stukken kruidnagel in een sinaasappel? Dan ga je voor een hulpmiddel dat er ook nog eens leuk uitziet!

Muggen

Drogisterij De Rode Pilaren muggen insecten middel
Muggen … heel irritant! Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Muggen zijn misschien wel de vervelendste beestjes op aarde. Toch kan je jezelf in de meeste gevallen goed beschermen tegen deze insecten. Bij De Rode Pilaren hebben ze verschillende middeltjes om dat voor elkaar te krijgen. Van de klassieke Citronella geurkaars tot de druppelvariant om in warm water te doen. En eucalyptusolie tot speciale crème om de vliegende terroristen te stoppen. Was dat alles? Nee hoor, het beste moet nog komen. Dankzij Insectoral tabletten maak jij jouw bloed ‘minder lekker’ voor muggen. Gevolg: ze prikken je minder snel lek. Fijne vakantie!

Je ontdekt het bij de drogist

Natuurlijk zijn er nog veel meer vervelende diertjes in en rond je huis te vinden. Zitten er motten in je kast, spinnen in de hoek van het plafond of muizen in de kelder? Ook daar hebben ze bij De Rode Pilaren oplossingen voor. Ga eens langs bij de drogisterij en ontdek hoe jij je kan beschermen tegen insecten en ander ongedierte.

Lees meer:

De Rode Pilaren

Bruiner worden? De Rode Pilaren geeft tips om verantwoord te zonnen

Het voorjaar van 2019 is zonnig van start gegaan. Hoogstwaarschijnlijk heb jij al lekker liggen bakk...
marjorie de rode pilaren

Marjorie voelt zich een ander mens door haar bezoek aan de Rode Pilaren

Als iemand haar klanten goed kent, is het Marjorie Juch wel. Ze werkt al jaren vol passie in haar ka...

Meer over De Rode Pilaren ontdekken?

De Rode Pilaren drogisterijen

Geopend09:30 - 17:30

Zuivelstraat 37, Bergen op Zoom

Bekijk meer:drogisterijen
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.