Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitslag: dit zijn volgens jullie de beste huisartsen van Bergen op Zoom

Door Joost Verdult 15 juni 2019

Als je ziek, zwak en misselijk bent, ga je naar de dokter voor hulp. Of je nu last hebt van de aanstelleritus of écht ziek bent: de huisarts is een belangrijke schakel binnen ons zorgsysteem. Een tijdje geleden vroegen wij jullie bij welke huisarts je het best terechtkunt. Hoewel het niet altijd plezierig is om naar de dokter te gaan, vinden jullie dit de zeven beste huisartsen van Bergen op Zoom:

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Beste huisartsen van Bergen op Zoom: 7. dokter Koster

In Medisch Centrum De Grebbe is dokter Koster een van de huisartsen in Bergen op Zoom waar jullie heengaan. “Bij dokter Koster in De Grebbe moet je soms wachten, maar dat komt doordat ze echt de tijd neemt voor iedere patiënt. Ze verwijst je door als ze het niet vertrouwd”, zegt Kim.


Meer over Medisch Centrum De Grebbe ontdekken?

Medisch Centrum De Grebbe zorg

Geopend08:00 - 18:00

Diepenbrocklaan 28, Bergen op Zoom

Bekijk meer:zorg

6. Dokter Beysens

Wie jullie vertrouwen als je met algemene malaise op zoek bent naar een huisarts? Dokter Beysens! Naast dat jullie deze dokter als een van de beste huisartsen van Bergen op Zoom zien, blijkt uit de uitslagen dat hij niet alleen voor zijn populariteit zorgt. Ook Ria vindt dat: “Dokter Beysens in Medisch Centrum De Poort is een goede arts en altijd vriendelijk, top! Ook zijn assistentes zijn dat, vooral Diana.” Zo zie je maar, een goed team maak je met z’n allen.


Meer over Medisch Centrum de Poort ontdekken?

Medisch Centrum de Poort zorg

Geopend08:00 - 17:00

Jan Borghoutsplein 1, Bergen op Zoom

Bekijk meer:zorg

5. Dokter Vingerhoets

Een van de huisartsen waarop jullie gestemd hebben, is dokter Vingerhoets van Medisch Centrum De Grebbe. De reden dat jullie naar deze man gaan? Hij is volgens jullie een luisterend oor. “Dokter Vingerhoets is een fijne dokter, hij laat me niet voelen als een nummertje en luistert echt voor hij conclusies trekt!”

4. Dokter Vos

Een van de doktoren in Medisch Centrum de Poort is dokter Vos. Waarom deze man terugkomt in de categorie beste huisartsen van Bergen op Zoom? Volgens Julia is dat niet meer dan logisch. “Dokter Vos neemt de tijd, vraagt ook terug naar een vorige keer, denkt mee en is supervriendelijk. Vind het een hele fijne arts!”

3. Dokter Van der Sluiszen

Naast een luisterend oor en een persoonlijk benadering is er nog een punt dat belangrijk is als we de uitslag bekijken: vriendelijkheid. Zo geeft Alexandra op Facebook aan: “Van der Sluiszen is een aardige man met een luisterend oor die de tijd voor je neemt. Echt een topdokter.”


Meer over Huisartsenpraktijk Van der Sluiszen ontdekken?

Huisartsenpraktijk Van der Sluiszen huisartsen

Geopend07:45 - 17:00

Rooseveltlaan 192, Bergen op Zoom

Bekijk meer:huisartsen

2. Dokter van Broekhoven

Dokter Van Broekhoven aan de Van Houtenstraat krijgt ook veel lof. Zo ook bij Rina en Marcus. Of ze nu op de Bergse Plaat, Tuinwijk of de Heimolen woont, ze willen koste wat het kost naar Van Broekhoven. Het stel gaat graag naar de praktijk van dokter Van Broekhoven, inclusief de assistente. “We zouden er voor omrijden”, geven ze aan.


Meer over P.W. van Broekhoven ontdekken?

P.W. van Broekhoven huisartsen

Geopend09:00 - 18:00

Van Houtenstraat 39, Bergen op Zoom

Bekijk meer:huisartsen

1. Dokter Behets

Er moet natuurlijk een dokter zijn naar wie jullie het liefst gaan, ook al ga je nooit voor je plezier naar de dokter. Wie volgens je absolute topper is als het gaat om de beste huisartsen van Bergen op Zoom? Dokter Behets! Weer iemand van Medisch Centrum de Poort waardoor jullie je gehoord en geholpen voelen. Naast een luisterend oor en zijn begrip voor patiënten vinden jullie ook zijn persoonlijkheid meer dan top: “Dokter Behets bij de Poort, een schat van een man die echt de tijd voor je neemt, wij zijn heel blij met hem”, geeft Ineke op de Facebookpagina van indebuurt aan.

Lees meer:

sjuul

Uitslag: dit zijn volgens jullie de leukste koffietentjes van Bergen op Zoom

Een flat white, latte macchiato of cortado: waar drink je ze het lekkerst in Bergen op Zoom? Een tij...
gevaarlijkste plekken bergen op zoom

De gevaarlijkste plekken in Bergen op Zoom waar je liever niet met de auto komt (volgens jullie)

Eerlijk is eerlijk, met je auto door Bergen op Zoom rijden, is soms nog een hele uitdaging. Vooral i...
churchillplein rotondes

Uitkijken geblazen! Dit zijn de gevaarlijkste rotondes van Bergen op Zoom

Ons kikkerlandje krijgt steeds meer rotondes. En ondanks dat ze over het algemeen veiliger zijn dan ...
Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Gezondheid

adv.