Een mooi begin van je dag: een brunch in de tuin van de Markiezen

Aangeboden door Stichting ProefMei 16 mei 2018

Hoe lekker is het om je zondagochtend zo te beginnen: met een lekker broodje, verse aardbeien, een kopje koffie en een sapje. Zonnetje erbij, muziekje en dat allemaal in de prachtige tuinen van het Markiezenhof. Het kan op 3 juni bij de ProefMei Concert Brunch.

De brunch heeft de sfeer van het Prinsengrachtconcert, niet in Amsterdam maar in ons eigen Markiezenhof in Bergen op Zoom. Lang gedekte tafels op het gras van de Franse Tuin, omringd door de grandeur van het Stadspaleis.

Kaarten

De brunch bestaat uit verschillende gerechten met producten uit de streek. Harmonie Kolping’s Zonen zorgt voor de muziek met een concert dat bestaat uit drie delen en een aantal verrassende wendingen. Bij de brunch zijn koffie, thee, melk en sap inbegrepen. Kaarten zijn te bestellen via www.proefmei.nl. Een kaartje kost € 27,50.

Over ProefMei

ProefMei is hét culinair en cultureel festival dat in het teken staat van proeven, genieten en elkaar ontmoeten! Dit jaar staat ProefMei in het teken van We Are Food, omdat de provincie Brabant Europese regio van de Gastronomie is, samen met het Ierse Galway (www.wearefood.nl). Leuk gevolg hiervan is dat er in oktober nóg een ProefMei komt, dan in het teken van We are Seafood. Deze nieuwe editie wordt georganiseerd in samenwerking met Galway.

proefmei brunch
Foto: John de Jong

Gedragen

ProefMei wordt gedragen door een grote groep vrijwilligers, de restaurants, de ondernemers van de Brabantse Wal, de Brabantse Wal gemeenten, Provincie Noord-Brabant, onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven en hoofdsponsor Rabobank Zuidwest-Brabant.

Lees ook:

proefmei

Groot nieuws: dit jaar komt er een extra ProefMei-editie in het najaar!

Jawel, je hoort het goed: dit jaar is er niet één ProefMei, maar zijn er twee edities! Een z...
Irma van Schaijk - Geplaatst op 25 januari 2018
proefmei scholenproject

Stadlander en ProefMei komen naar je toe: kom lekker eten!

Al jarenlang hebben stichting ProefMei en wooncorporatie Stadlander een mooie samenwerking. ...
Irma van Schaijk - Geplaatst op 7 mei 2018

Stichting ProefMei vrijetijd en uitgaan

, Bergen op Zoom

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan