Dit is er allemaal te beleven tijdens de Krabbenfoor!

Door Irma van Schaijk 13 juli 2018

Nog een klein beetje geduld en dan is het weer Krabbenfoor in Bergen op Zoom! Wij tellen al af tot de gezelligste braderie van Nederland. Wil je alvast weten wat je dan allemaal tegen kunt komen in de binnenstad? Wij geven je de laatste update.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Foodtrucks in de Potterstraat

krabbenfoor

Tijdens het shoppen honger of dorst gekregen? Dan zit je goed in de Potterstraat, want daar zullen zo’n 16 foodtrucks neerstrijken tijdens de Krabbenfoor. Pizza, nacho’s, worstenbrood, verse friet, vis, salades, tapas, ijs, vers fruit met chocolade, Vietnamese gerechten, vers belegde broodjes en nog veel meer. Er is voor alles wat wils, dus kom gerust langs!

Beursplein

beursplein
Foto: Beursplein

Er is veel muziek op het Beursplein! Vrijdag 27 juli wordt hier een Hollandse avond gehouden met onder andere John West, op zaterdag 28 juli treedt Flat Out hier op!

Café de Kleine Vriendelijkheid

Met het kleinste én gezelligste café van Nederland, Café de Kleine Vriendelijkheid, trekt het muzikale team van Schrobelèr door het hele land. Vrijdag 27 en zaterdag 28 juli zorgen zij op de hoek van de Grote Markt met de Bosstraat voor een onvergetelijke sfeer. Dus zing en dans mee op de muziek van toen en nu!

Tweede Bergse Touwtrekwedstrijd

Diverse teams zullen het zondag tegen elkaar opnemen in de Korte Bosstraat. Mocht je je nog willen opgeven dan kan dat met een team van maximaal 5 personen, dit mag gemengd zijn, jong en oud, lang en klein, dik en dun. Meedoen? Stuur even een mailtje naar [email protected]. De middag wordt aan elkaar gepraat door Tony Trekzalf.

Muzikaal vermaak

expreszo krabbenfoor

Amusementsband Expreszé  is officieel opgericht in 1997 en bestaat al meer dan 20 jaar. Al flink wat jaren laten ze van zich horen tijdens de Krabbenfoor en ook dit jaar zijn ze er weer bij. Ze spelen van alles, van gouwe ouwe Nederlandstalige liedjes tot popmuziek van de laatste jaren. Laat je dus verrassen door het muzikale talent van deze band!

Het goede doel

krabbenfoor

Dit jaar heeft de organisatie van de Krabbenfoor ervoor gekozen om tien kramen beschikbaar te stellen tegen een bodemprijs. Op die manier wil men goede doelen, stichtingen en verenigingen de gelegenheid bieden om zich te kunnen presenteren bij het grote publiek. Meer informatie? Mail naar [email protected]

Kermis

krabbenfoor
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Op het Gouvernementsplein zal tijdens de Krabbenfoor een aantal kermisattracties te vinden zijn speciaal voor de kleintjes, maar niet alleen daar kom je attracties tegen. Verspreid door de stad, in straten en op pleinen, is er weer volop vermaak te vinden.

Kunstmarkt

krabbenfoor
Foto: VVV

Ook dit jaar kijk je je ogen weer uit op de kunstmarkt in het Markiezenhof. 

Pasar Malam

krabbenfoor
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Het Sint-Catharinaplein is dit jaar het decor van de befaamde Pasar Malam. Door de Oosterse klanken en geuren heb je direct de indruk dat je in een ander werelddeel bent. Bij de kramen tref je, naast heerlijke gerechten, ook kleding, wierook, cd’s, hand gemaakte sieraden en nog veel meer. Kom dus gerust eens langs!

Lees ook:

kek-lifestyle-4

Zo jammer: na de Krabbenfoor sluit deze winkel haar deuren…

In het weekend van de Krabbenfoor is KEK Lifestyle aan het Zuivelplein voor het laatst geopend. Vana...
steegje hoogeboomstraat

10 Bergse dingen die je zo vreselijk kunt missen in het buitenland

De vakantietijd komt er weer aan. Droom jij ook al van een tropisch strand, cocktails en palmbomen? ...

 

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶