De grappigste reviews over Bergen op Zoom

Door Irma van Schaijk 19 maart 2019

Sommige mensen maken er een ware sport van om de meest nutteloze of grappige reviews te schrijven. Bergenaren kunnen er ook wat van, blijkt als we op zoek gaan naar recensies over Bergse bedrijven, instellingen en andere locaties. Wij zetten de allerleukste voor je op een rij. Genieten maar!

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Binnen gesmokkeld in De Maagd

Giphy.com

“We dachten dat het om 20.30 uur begon, maar kwamen er te laat achter, dat het om 20.00 uur al begon. En dat, terwijl we al om 16.30 uur aan de overkant in het restaurant zaten te borrelen/eten. We werden zóóó aardig opgevangen door de mensen in het theater en zij hebben ons geholpen, om ons toch nog binnen te krijgen (hoewel dat officieel niet meer mocht). Nogmaals hartelijk dank daarvoor!!! We hebben uiteindelijk een hele leuke voorstelling gehad en hebben ons voorgenomen, dat we graag nog eens terug gaan voor een andere voorstelling. En niet alleen omdat we zo aardig geholpen werden, maar gewoon, omdat het ook zo’n leuk theater was en alles zo vriendelijk en gemoedelijk!!!!”

Rare restaurants

Giphy.com

“Straat na straat na straat en plein vol met prachtige gebouwen. Schoon, gezellig, onafzienbaar veel winkels. Zeer veel plaatselijke middenstand. Er is een ding vreemd; de restaurants hebben geen menukaart en prijslijst in het zicht opgehangen.”

Over de koopavond

Giphy.com

“Onze verwachting was hoog. Echter op vrijdagavond was de stad uitgestorven. Heel vreemd……. Ga voor gezellig uitgaan en sfeervol winkelen een paar kilometer verderop kijken in Roosendaal!”

Tomatensoep

Giphy.com

“Tomatensoep besteld. Is gewoon bliksoep van de Aldi voor €3,95. Echt bizar dat ze dat durven vragen voor bliksoep en durven serveren… Hier kom ik niet meer terug!”

Tegenvaller

Giphy.com

“We waren verbaasd dat we moesten betalen voor de maaltijd bij dit restaurant. Nog nooit ergens zo’n slechte kwaliteit voedsel geserveerd gekregen.”

Beatrix weigerde

Giphy.com

Over de Gevangenpoort: “Als echte Bergenaar weet je de historie. Koningin Beatrix weigerde de poort te zien omdat een van haar voorvaders erin opgesloten had gezeten. Eigenlijk is het de toegang naar Bergen op Zoom, maar wel vanuit het perspectief van de zeevaarders of vissers. Ze kwamen dus eerst de Gevangenpoort tegen, voordat ze zich konden vermaken in de binnenstad. Mmm, rustig aan dus, anders zagen ze hun schip vertrekken vanuit een getralied raampje!”

Lees ook:

rembrandtstraat

Dit zijn jullie mooiste Bergse jeugdherinneringen

Een paar weken geleden deden we een oproep: deel je mooiste jeugdherinneringen met ons. Dat hebben w...

5 x de intense emoties die fietsers tijdens een weekje harde wind meemaken (in gifjes)

Fietsende strijders: we salute you! Al dagen staat er een snoeiharde wind en laten we er vooral geen...
kakhiel

Kakhiel maakte een vlog over Bergen op Zoom en die wil je zien

Als Kakhiel een vlog maakt, weet je in elk geval één ding zeker: het is gortdroog. Goed, Kakhiel was...
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.