Altijd al barkeeper willen worden? Deze cafés staan te koop in Bergen op Zoom

Door Irma van Schaijk 16 november 2017

Kan jij met één vlotte beweging een pilsje tappen? Ben je altijd in voor een gezellig praatje en mix jij de lekkerste cocktails in een handomdraai? Dan is het misschien tijd voor een nieuwe carrière: barkeeper. Om je alvast te inspireren: deze cafés staan te koop.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het Klokhuis – verkocht

café ht klokhuis
Foto: Horecasite.nl

Nou ja, wij kennen het nog als het Klokhuis, maar het heeft ook nog een tijdje café Huppeldepup geheten. En het staat te koop! Toplocatie op de Grote Markt, naast theater De Maagd. Niet te groot, niet te klein: kan beslist weer een gezellige kroeg worden! 

Mexicaans restaurant El Mundo de Carlita – verkocht

el mundo
Foto: Horecasite.nl

Tortilla’s, enchilada’s en nacho’s: dat is nu nog het menu van El Mundo. Maar je kunt er ook iets heel anders beginnen. Wat missen we nog in Bergen op Zoom? Sushi misschien, of een vegetarisch restaurant. Grijp je kans, want ook ons Mexicaantje staat te koop!

Café Oosterwaal – verkocht

oosterwaal
Foto: Horecasite.nl

Een lekker ouderwets, echt Bergs café, dat is café Oosterwaal. Ben jij ook van de gezelligheid, wil je helemaal los tijdens de vastenavend en lekker kletsen met al je vaste gasten? Dan is dit er een voor jou!

De Salon

salon
Foto: Horecasite.nl

Ooit kwam heel jong Bergen hier stappen! Nu staat de voormalige Salon al een tijd leeg, maar: er zijn niet veel uitgaansgelegenheden in Bergen op Zoom voor de jeugd. Dat wat let je om hier een toffe, jonge, hippe tent van te maken?

Tapperij De Kroon

kroon

Een café met mogelijkheden: voor is het een gezellig bruin café, maar er is ook een zaal waar je allerlei feesten en partijen kunt houden. Biljarten, darten, repeteren met de dweilband, het kan allemaal in Tapperij de Kroon.

Wereldz – verkocht

oude raadhuis wereldz
Foto: Horecasite.nl

Wereldz (voorheen het Oude Raadhuis) sloot eerder dit jaar haar deuren. Een prachtig monumentaal pand in het hart van het dorpje Halsteren. Dé locatie voor een toprestaurant!

Ben jij de ideale barman?

ruud herrings koej

Zie je jezelf al zo staan, met een perfect gemengde gin-tonic? Er staan nog meer cafés te koop in en om Bergen op Zoom. Kijk hier voor meer informatie.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶