Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat gaan ze doen bij Stayokay?

Door Irma van Schaijk 15 maart 2018

Het is eindelijk zo ver, het Natuurpodium gaat zijn langverwachte uitkijktoren krijgen bij Stayokay Bergen op Zoom! Vrijdag 16 maart werd de eerste bouwhandeling verricht door wethouder Yvonne Kammeijer.

De uitkijktoren wordt 17 meter hoog en heeft drie doelen. De toren biedt een vergezicht boven de aangrenzende bossen van landgoed Lievensberg, het is een goede mogelijkheid om hoog in de bomen vogels te spotten en verder biedt de toren uitzicht op het groene observatiedak dat kortgeleden is aangelegd op het dak van het hoofdgebouw.

Om de verbinding tussen het bezoekerscentrum (binnen) en het bos (buiten) zo sterk mogelijk te maken, opent het Natuurpodium binnenkort het Kabouterpad.

Gratis

Vanaf komende zomer is de uitkijktoren gratis toegankelijk voor bezoekers. Het werd ontworpen door Architectenbureau Personal Architecture uit Rotterdam.

Meer uitkijktorens

Bergen op Zoom komt goed in de uitkijktorens te zitten! Want natuurlijk hebben we ook al de toren Pompejus op Fort de Roovere en de uitkijktoren op de Kraaijenberg.

Lees ook:

klavervelden

Toen in Bergen op Zoom: de oude jeugdherberg Klavervelden

Was dát gezellig: de oude jeugdherberg Klavervelden op de hoek Balsedreef en Klaverveldenweg. Herinn...

 

adv.