Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Prego! Wist jij dat pizza’s op deze manier werden gemaakt?

Aangeboden door New York Pizza 29 september 2019

Soms sta je niet stil bij de mooie, leuke of lekkere dingen in het leven. Want zeg nu zeg: denk jij vaak aan hoe een pizza gemaakt wordt? De kans is groot van niet. En dat is natuurlijk eeuwig zonde. Net zoals jij wilt zien hoe een barista een hartje in het melkschuim van je, is het leuk om te weten hoe de Nederlandse Mario of Giovanni jouw bolletje deeg tot een volwaardige pizza maakt. Zo worden deze Italiaanse lekkernijen voor jou gemaakt. 

Laten we bij het begin beginnen. Een goede pizza begint met een soepel bolletje deeg dat met bloem tot een flinterdunne pizzabodem uitgetrokken wordt. Net zoals bij onze Italiaanse broeders, gebeurt dat uiteraard met de hand. Is dat gelukt? Dan gaat het deeg op een rond rooster en wordt de hartige cirkel ingesmeerd met verse tomatensaus. Vervolgens wordt er mozzarella over de lekkernij gestrooid en de basis van de Italiaanse schijf van New York Pizza Bergen op Zoom is klaar om versierd te worden.

Het beleggen van de pizza

Is de basis gelegd? Dan kan het feest losbarsten bij New York Pizza Bergen op Zoom! Precies daar waar je zin in hebt, laat je door de pizzabakkers op de bodem leggen. Zin in vis? Doe je dat toch! Liever vlees? Goede keuze! Ben je vegetarisch? Dan heb meer dan voldoende keuze! Waar we heen willen: je kan het zo gek niet bedenken of de pizza bestaat. En ja, ook pizza’s die gluten- en lactosevrij zijn. Bij New York Pizza Bergen op Zoom ga je dus niet voor een pizza die verdrinkt in zijn eigen vet. Vergelijk het eerder met een diamant uit de Italiaanse keuken, maar mét een krokante korst en een kazige bite.

Binnen 30 minuten is jouw pizza in huis

Klaar voor de start … af! Vanaf het moment dat jij jouw pizza besteld hebt, hebben de Hollandse kanjers met een Italiaans gevoel precies 30 minuten om de pizza bij jou af te leveren. Dankzij de twee ovens bij New York Pizza Bergen op Zoom, bakken zij ieder uur tot wel 160 pizza’s voor je goudbruin. Eventjes vijf minuten bruin bakken in de oven, op de elektrische fiets en hop: in jouw mond. Zo lekker kan de smaak van snel zijn.

(Tekst loopt verder onder de video)

Haal je pizza af met korting

Zo zie je maar, het aflezen van de tekst loont. Want haal jij op dinsdag je pizza zelf af? Dan betaal je nog maar 5,50 euro voor een Italiaanse traktatie. Bewonder zelf hoe jouw pizza met een diameter van 25 cm wordt gemaakt, waardoor het Italiaanse deegrondes nóg lekkerder smaakt. Toch je pizza bestellen? Hier lees je er alles over.

Lees meer:

la grotta

Pizza party! Op deze plekken eet je heerlijke pizza’s in Bergen op Zoom

La bella Italia. Het land waar zo ontzettend veel lekkere dingen vandaan komen: pasta, tiramisu en n...
NYP New York Pizza

Durf jij de pizza challenge van New York Pizza aan?

Pizzaliefhebbers opgelet! New York Pizza heeft namelijk een challenge waardoor je je voorliefde voor...
marco borsato

Filmpje: Superfan Annemieke at pizza met Marco Borsato

Annemieke Christiaanse uit Lepelstraat is superfan van Marco Borsato. Ze struint al zijn concerten a...


Meer over New York Pizza ontdekken?

New York Pizza

pizzeria's

Gesloten16:00 - 22:30

Antwerpsestraat 87, Bergen op Zoom

Bekijk meer:pizzeria's

adv.