Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo kun je uit eten met een winkeldame van Bakker Groffen

Aangeboden door Bakker Groffen 17 april 2019

Kijk mee achter de schermen en maak je eigen Groffenkoek, laat je trakteren op een verrassingsontbijtje voor twee of ga naar huis met een mega slagroomtaart. Als klap op de vuurpijl kun je een etentje met zo’n vrolijke winkeldame van Bakker Groffen winnen als je meedoet aan de nieuwe spaaractie. Wij leggen je uit hoe het werkt.

Héél simpel: bij Bakker Groffen ligt een gratis spaarpas voor je klaar. Op de toonbank staat een i-pad waarop je jouw unieke QR-code kunt scannen. Zo hou je heel eenvoudig je punten bij.

Hier spaar je voor

Nu ben je vast benieuwd hoe je een punt krijgt én nog belangrijker, hoelang je daarvoor spaart. Per uitgegeven euro krijg je één punt. Om je een idee te geven waarvoor je spaart: voor 5 punten krijg je een high five van het hele winkelteam, voor 100 punten ga je naar huis met een kersen- en appelflap. Met 200 punten smul jij van een roombotercake en met maar liefst 500 punten krijg jij een verrassingsontbijtje voor twee. Als klap op de vuurpijl ga je er met 5000 punten met de hoofdprijs vandoor: een avondje uit eten met een winkeldame van Bakker Groffen!

Deze actie is alleen geldig in de winkel van Bakker Groffen. Je kunt als spaarsysteem kiezen voor de mini-bonuskaart, maar ook voor een applicatie op je telefoon. 


Meer over Bakker Groffen ontdekken?

Bakker Groffen bakkers

Geopend08:00 - 17:30

Burg. van Hasseltstraat 39, Bergen op Zoom

Bekijk meer:bakkers

Lees ook:

bakker groffen

De Groffenkoek krijgt een eigen plekje bij Bakker Groffen

Als je Bakker Groffen binnenstapt kun je er niet omheen: de kleurrijke wand met de grote landkaart e...

De nieuwste Groffenkoeken hebben deze verrassende smaak

Waar mensen van buiten Bergen op Zoom helemaal niks van snappen

adv.