Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Durf jij de pizza challenge van New York Pizza aan?

Aangeboden door New York Pizza 2 juli 2019

Pizzaliefhebbers opgelet! New York Pizza heeft namelijk een challenge waardoor je je voorliefde voor de platte Italiaanse lekkernij écht kunt bewijzen. De uitdaging is zestig centimeter breed en herkenbaar aan tomatensaus met mozzarella.

Spaar je honger maar op voor bij New York Pizza, want een lege maag kan jij goed gebruiken. De spelregels van de pizza challenge zijn simpel: weet jij samen met je grootste pizzavriend een pizza met een diameter van ongeveer de grootte van een fietswiel naar binnen te werken binnen 45 minuten? Dan krijgen jullie de pizza gratis. Daarmee is je eerste deel van de winst al binnen, je bespaart hier namelijk 35 euro per pizza mee (dus 17,50 per persoon). Maar het beste moet nog komen …

(tekst loopt door onder foto)

fiets wiel fietswiel New York Pizza
De pizza tijdens de pizza challenge is ongeveer zo groot als een fietswiel. Foto: ANP/XTRA Lex van Lieshout

Een jaar lang gratis pizza bij New York Pizza

Je leest het goed: je kan de rest van het jaar gratis pizza winnen bij New York Pizza. Maar er zijn ook kleinere prijzen te winnen. Smikkel jij samen met jouw kompaan het snelst de XXXL hap naar binnen tijdens de challenge? Dan mag jij als trofee iedere week een pizza komen ophalen met een diameter van dertig centimeter.

Het kan dus écht

In de maand mei begon New York Pizza met de pizzawedstrijd. Inmiddels is de eerste winnaars van de reeks al bekend. Geloof het of niet, maar in exact 15 minuten en 29 seconden wisten zij de pizza te veroberen. Denk je nu: dit kan ik ook? Dan hebben we goed nieuws. Vanwege het grote succes blijft deze challenge een terugkerend evenement. Uiteraard wordt de tijd gereset en kan iedereen weer meedoen. Deze keer loopt de uitdaging tot 1 september 2019.

Tips en tactieken om te winnen

Begin jij nu met het creëren van trek, zodat jij zeker te weten de pizza op krijgt? New York Pizza heeft nog een paar eettips voor je. Het best vouw je pizza aan beide uitstekende hoeken naar binnen, zodat het niet een grote platte punt is die je naar binnen werkt. Af en toe een slokje drinken doet trouwens ook wonderen. Vraag voor je begint even naar de spelregels van de challenge, dan kom je niet voor verrassingen te staan. Doe er je voordeel mee en buon appetito!

Lees meer:

bijles

Bergs mysterie: wiskunde met pizza?

Indebuurt kwam een raadselachtig bordje tegen in de Rozenstraat: bijles wiskunde met gratis pizza. D...
evelyn-46594-unsplash-e1523973417323

Je vette pizzadoos, hoort die nu thuis bij papier of restafval?

Zo, Domino’s is geweest, je pizza salami werk je naar binnen en vervolgens zit je met je vette en st...
marco borsato

Filmpje: Superfan Annemieke at pizza met Marco Borsato

Annemieke Christiaanse uit Lepelstraat is superfan van Marco Borsato. Ze struint al zijn concerten a...

Meer over New York Pizza ontdekken?

New York Pizza pizzeria's

Gesloten16:00 - 22:30

Antwerpsestraat 87, Bergen op Zoom

Bekijk meer:pizzeria's

adv.