Proost! Hier krijg je een gratis bijpassende wijn bij ieder driegangenmenu

Aangeboden door Oase Bergen op Zoom 10 juli 2019

‘Beter één wijn in je hand dan tien in de lucht’, ‘wie A zegt, moet wijn zeggen’ of ‘een goede wijn is het halve werk’. Stuk voor stuk zijn het bekende uitspraken met de waarheid als een koe. Bij bar-restaurant Oase in de Fortuinstraat weten ze dat als geen ander. Daarom trakteren ze je maar al te graag op een gratis wijntje. Wat je ervoor moet doen? Lekker eten, dat is alles.

Want kom je in juli of augustus voor een driegangenmenu naar bar-restaurant Oase toe? Dan krijg je een bijpassende wijn gratis. Het enige wat jij hoeft te doen, is je favoriete gerecht van de menukaart te bestellen. Gelukt? Dan vullen de smaken van het eten én drinken elkaar perfect aan.

Oase aan smaak

Even wat voorbeelden om je alvast lekker te maken. Bij een frisse salade of een voorgerecht met vis word je getrakteerd met een pinot grigio. Is het een vis met veel gezonde vetten? Dan staat er een chardonnay voor je neus. Dus kies een keer niet standaard voor een huiswijn en laat je verrassen door smaken die voor elkaar gemaakt zijn. Net zoals een mug bij de Bergse Plaat past en de Peperbus bij de Grote Markt.

donny en roos
Roos en Donny laten je graag kennismaken met smaken die perfect met elkaar samengaan. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Zo krijg je gratis wijn

Ben je benieuwd welke smaken het best bij elkaar passen? Reserveer dan telefonisch een tafel bij bar-restaurant Oase. Of het nu doordeweeks of in het weekend is, je bijpassende wijn is altijd van het huis, zonder dat het een huiswijn is. Lukt het telefonisch reserveren niet omdat je batterij van je smartphone leeg is? Loop dan naar binnen bij het restaurant in de Fortuinstraat. Belangrijk om te doen! Op welke manier je je tafel ook reserveert, laat het Oase even weten dat je dit artikel gelezen hebt, zodat de kortingsactie voor jou officieel wordt.

(Tekst loopt door onder de foto)

Restaurant Oase Bergen op Zoom
Lekker weer? Dan ga je toch buiten zitten! Naast dineren, kan je bij bar-restaurant Oase natuurlijk ook terecht om te borrelen. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Liever iets anders te drinken?

Ben je zwanger, met de auto of onder de 18 jaar? Dan is een wijntje niet echt een verstandige keuze. De oplossing is simpel: je krijgt een bijpassend frisje bij de driegangenmenu. Neem plaats in de historische kelder, Franse binnenplaats of ga gewoon lekker binnen zitten. Waar je ook voor kiest, genieten doe je zeker.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Oase Bergen op Zoom. Meer over Oase Bergen op Zoom ontdekken?

Oase Bergen op Zoom restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Fortuinstraat 3, Bergen op Zoom

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees meer

donny oase

Donny Musters leerde het vak van de oude chefs en zo zie je dat terug bij Oase

In no time je eten op tafel, daar hoef je bij Restaurant Oase in de Fortuinstraat niet op te rekenen...
Restaurant Oase Bergen op Zoom

Ken jij hem al: dit is de ‘geheime’ binnenplaats van bar-restaurant Oase [foto’s]

De zon schijnt en je hebt zin in een lekker drankje. Gelijk heb je. Maar dan komt de moeilijkste vra...

adv.