Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mmm… dit zijn de nieuwe taarten van Bakker Groffen

Aangeboden door Bakker Groffen 8 april 2019

Als iets je verjaardag compleet maakt, is dat wel een taart! En wij hebben goed nieuws: Bakker Groffen komt met een nieuwe collectie taarten. Helaas stopt de bakker met bruidstaarten, maar daarvoor in de plaats komt wel iets héél bijzonders.

“Tegenwoordig willen mensen voor elke gelegenheid iets speciaals op tafel. Wij pakken die trend op in combinatie met ons vakmanschap”, zegt Romano Groffen.

Geheim van de bakker

Romano vertelt ons het geheim van de vakman: “Een normale taart is heel luchtig en zacht. Als je een taart uit meerdere lagen wil opbouwen, moet je dus iets gebruiken voor de stevigheid. Dat doen wij door een combinatie van taartbeslag en roombotercake.” Als echte bakker brengt Romano met zijn team een forse dosis vakmanschap mee. De nieuwe taartenlijn is dan ook qua smaak  een belangrijke verbetering in het taartensegment. Wat kunnen we van de nieuwe taartenlijn verwachten? “Vijf verschillende soorten taarten. De taarten presenteren we van maximaal drie lagen en er komt iets nieuws voor de bruidstaarten.”

Groffenkoek Wedding Pie

Met de collectie taarten is enerzijds het assortiment versmald. Bakker Groffen stopt met bruidstaarten, puur omdat er zóveel te kiezen was, maar komt wel terug met de Groffenkoek Wedding Pie. De naam zegt het al, een giga Groffenkoek® met daarop schattige inimini Groffenkoekjes® als een echte bruidstaart op een standaard! Makkelijk te verdelen en oh zo origineel!

Wedding pie Foto: Bakker Groffen

Bij het thema ‘verjaardagstaarten’ kun je kiezen voor een naked cake waarvan je de vulling ziet of een drip cake waarbij de chocolade als het ware van de taart afdruipt. Daarnaast zijn er de basistaarten waarmee je van alles kunt doen, bijvoorbeeld met een superheld erop. Vooral dat laatste is razendpopulair. “We maken taarten van Spiderman en K3. Wat je maar wilt.” Maar dat is nog niet alles: “Je kunt er ook terecht voor een gender- of sweet sixteen taart.” Wij krijgen er spontaan trek van! Nu is het nog duidelijker naar welke bakker je toegaat als je iets te vieren hebt, naar Groffen dus!

Naked Cake. Foto: Bakker Groffen
Frozencake. Foto: Bakker Groffen
Dripcake. Foto: Bakker Groffen
Bumbacake. Foto: Bakker Groffen

Meer over Bakker Groffen ontdekken?

Bakker Groffen bakkers

Gesloten08:00 - 17:30

Burg. van Hasseltstraat 39, Bergen op Zoom

Bekijk meer:bakkers

Lees ook:

bakker groffen

De Groffenkoek krijgt een eigen plekje bij Bakker Groffen

Als je Bakker Groffen binnenstapt kun je er niet omheen: de kleurrijke wand met de grote landkaart e...
groffenkoek bakker groffen (1)

Halleluja! Er gaat iets heel speciaals gebeuren met de Groffenkoek

Bakker Groffen behoort tot één van de oudste bakkerijen van Bergen op Zoom. In 1957 begon Romano's v...
spuihuis

7 x succesvolle overnames van Bergse zaken

Toch wél fijn als je ineens een succesformule in handen hebt, althans dat hoop je dan maar. Deze ond...

adv.