Lekker makkelijk: laat je taart thuisbezorgen

Aangeboden door MultiVlaai 21 mei 2018

Werken, sporten, feestjes, je favoriete serie kijken, met vrienden afspreken, je hebt het oh zo druk! Dan is het toch wel makkelijk als sommige dingen gewoon vanzelf gaan. Onthou dan deze: je hoeft de stad niet meer in om heerlijke verse taarten/vlaaien te scoren. Met één druk op de knop bestel je online jouw favoriet, die de volgende dag wordt thuisbezorgd. Zo, steek die tijd maar in je zak!

Ook voor twee puntjes

Je hoeft niet per se een feestmuts op om taart te eten. Ook als je vrienden onverwachts op de stoep staan, de buurtjes op de koffie komen of je gewoon zelf reuze trek hebt, is het fijn om iets in huis te hebben. Wat tof is: MultiVlaai brengt ook gewoon twee puntjes naar je toe. Ben jij niet het type dat vaak thuis is? Dan kan je bij de comments aangeven dat je het in de winkel ophaalt, bij de buren wordt afgeleverd of op je werk wordt bezorgd.

multivlaai-bergen-op-zoom-7
Met één druk op de knop bestel je online jouw favoriet, die de volgende dag wordt thuisbezorgd. Foto: MultiVlaai.

Vers in huis

Wist je dat de taarten van MultiVlaai iedere dag versgebakken uit Limburg naar ons stadje komen? Lekkerder ga je ze niet krijgen! Als je voor 13.00 uur een online bestelling doet, heb jij het de volgende dag al in huis. Zelfs al woon je om de hoek van de winkel in onze stad. Maar ook in Tholen en Steenbergen rijdt de bus gewoon langs. Kijk hier naar het verspreidingskaartje.

‘Dat is makkelijk, laat maar bezorgen’

Kies jouw favoriet

Alles wat online staat kan je bestellen. De Rijstevlaai Deluxe, Bossche Bollen vlaai en de Appelkruimel vlaai gaan als zoete broodjes over de toonbank. Maar ook de seizoenstaarten met vers fruit als mango, abrikoos én aardbei zijn onweerstaanbaar lekker! Neem hier een kijkje en kies jouw favoriet! En vergeet niet: voor 13.00 uur besteld, morgen in huis.

Foto: MultiVlaai
Kies jouw favoriet: Foto: MultiVlaai
Foto: MultiVlaai
Foto: MultiVlaai

Deze bijdrage wordt je aangeboden door MultiVlaai. Meer over MultiVlaai ontdekken?

MultiVlaai bakkers

Vandaag gesloten

Huijbergsestraat 13, Bergen op Zoom

Bekijk meer:bakkers

adv.