Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Bergen op Zoom

Aangeboden door FÏNLEY 4 oktober 2019

Zondag is – wat ons betreft – een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijten en ’s middags gezellig borrelen met vrienden of familie. Dat laatste kun je in Bergen op Zoom op aardig wat plekken doen en dat is maar goed ook! We tippen drie cafés en restaurants die wat ons betreft perfect zijn voor de ZoMiBo (Zondag-Middag-Borrel). Wil je nóg meer tips van leuke uitjes, exposities en markten die je kunt bezoeken op zondagmiddag? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

De Markies

cafe-de-markies-bergen-op-zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Bergser dan café de Markies wordt het niet. Met het Markiezenhof als uitzicht droom jij op de regenachtige zondagmiddag lekker weg bij het oude stadspaleis in de Steenbergsestraat. Mogen we je een tip geven als je hier neerploft en even geen zin hebt in alcohol in je glas? Ga voor FÏNLEY, dit is een volwassen frisdrank met een subtiel bittertje. Wat dacht je van een Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale? FÏNLEY wordt geserveerd in een mooi glas, dus dat maakt het feestje helemaal compleet.

De Moor

moor
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Zoek je een lekker plekje op de Grote Markt? Dan is het heerlijk vertoeven bij Gastrobar De Moor. Ga lekker met je vrienden of familie binnen zitten en doe wat het leukst is op zondag: mensen kijken. Dit wissel je af met het staren naar de Peperbus of aanschouwen de schoonheid van het stadhuis. Bij zo’n relaxte zondagmiddag hoort natuurlijk ook een lekker drankje, wat dacht je van FÏNLEY? Dit alcoholvrije drankje is een ideaal alternatief als je maandagochtend weer vroeg op je werk moet verschijnen. Op de kaart staan onder meer de varianten Bitter Lemon, Tonic en Ginger Ale. Er zit geheid een drankje bij dat je lekker vindt!

Dit artikel schreef indebuurt samen met FÏNLEY

De Berk

brasserie de berk cafe restaurant bar lunch diner bos bossen
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

In oktober is het vaak te koud om buiten te zitten. Bij brasserie De Berk heb je dat probleem niet. Ga bij een van de heaters zitten of verkas als je het écht koud hebt gewoon naar binnen. Zo heb je het tóch nog lekker warm. Hallo zomergevoel op een herfstdag! Zin in een borrel? Bij de brasserie geniet je van heerlijke hapjes én het uitzicht in de groene Bergse omgeving. Heerlijk!

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor leuke uitjes door heel Nederland.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FÏNLEY. Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.