Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x dit wil je doen op zondagmiddag in Bergen op Zoom

Aangeboden door FÏNLEY 29 november 2019

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een toffe expositie, shoppen, wandelen in de natuur en daarna borrelen in je favoriete kroeg. Even geen zin in alcohol? Bestel dan een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale! Samen met FÏNLEY tippen wij drie dingen die je deze maand kunt doen in Bergen op Zoom. Wil je weten wat je nog meer kunt doen op zondagmiddag in december? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Schaatstijd

schaatsbaan bergen op zoom
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Haal je schaatsen maar van zolder of huur ze voor een paar euro: de schaatsbaan komt weer terug op de Grote Markt! Van vrijdagavond 29 november 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 laat jij hier en plein public zien wat voor schaatskunsten je in huis hebt. Leuk voor met vrienden, je familie of lover.

Foodstoet – Kerst op de Kaai

De Foodstoet kerst foodstoet kerst op de kaai
Foto: indebuurt Bergen op Zoom

Het lekkerst wat je kan doen wanneer de temperatuur daalt? Eten en drinken natuurlijk, zo kom je makkelijker de donkere dagen door. Op zondag 15 december 2019 wordt De Foodstoet – Kerst op de Kaai gehouden. Met foodtrucks, food-entertainment en live-muziek proef je de kerstsferen op het foodtruckfestival nóg beter. Ideaal op de lazy Sunday!

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Marco’s Intermezzo

finley FÏNLEY
Foto: Yourlittleblackbook.me©

Ben je al te vaak bij je favoriete café geweest en ben je wel eens toe aan iets anders? Ga dan eens naar Marco’s Intermezzo. De locatie ligt tegenover het station: de perfecte plek voor een zondagmiddagborrel met een vriend(in) die niet in de stad woont. Of je nu kiest voor een Bitter Lemon, Ginger Ale en Tonic: FÏNLEY is hier verkrijgbaar.

FÏNLEY Sunday Guide

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Lees meer:

FÏNLEY Sunday Guide: 3 x leuke dingen doen op zondagmiddag in Bergen op Zoom

Zondagmiddag is hét moment bij uitstek om lekker op pad te gaan met familie en vrienden. Naar een to...
fïnley finley brasserie de berk cafe restaurant bar lunch diner bos bossen

FÏNLEY Sunday Guide: 3 tips voor een gezellige ZoMiBo in Bergen op Zoom

Zondag is - wat ons betreft - een van de fijnste dagen van de week. Lekker uitslapen, rustig ontbijt...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.