Bierliefhebbers opgelet! Er komt een proeverij aan

Aangeboden door Streek eet- en drinklokaal 12 juni 2019

Bier is tegenwoordig niet zomaar bier. In de afgelopen jaren hebben tripels, IPA’s en quadruppels een plaats op de drankenkaart veroverd. Bij Streek Eet- en Drinklokaal denken ze daar net zo over. Om die reden organiseren zij zondag 23 juni een bierproeverij voor de échte liefhebbers van bier.

Je wist natuurlijk al dat je bij Streek Eet- en Drinklokaal een hapje kunt eten, maar een bierproeverij is toch een aangename verrassing. Speciaalbier is populair, daar kunnen we niet omheen. En hoe leuk is het dan dat je nóg meer over deze superversie van bier komt te weten?

Streek Eet- en Drinklokaal: de plaats om te ontdekken

Van eten krijg je dorst en door bier krijg je honger. Natuurlijk heeft Streek Eet- en Drinklokaal daarover nagedacht. Daarom krijg je tijdens de proeverij bij alle zes speciaalbiertjes ook zes bijpassende gerechten. Het natje en het droogje wordt samengesteld door een echte biersommelier, zodat jij zeker weet dat de smaken met elkaar rijmen.

streek
De poorten naar de bierhemel zijn van 14.00 uur geopend. Foto: indebuurt Bergen op Zoom

De bieren en gerechten worden van te voren uitgedacht, zodat niets aan het toeval kan worden overgelaten. Van vis tot vlees en tripel tot donker bier: het komt allemaal voorbij.

Zo zorg jij dat jij erbij bent

De next level bierliefhebber móét hier enthousiast van worden. Zie jij het zitten om de smaak van speciaalbier op een compleet andere manier te ervaren? Het enige dat je dan hoeft te doen, is je plaats bij Streek Eet- en Drinklokaal reserveren. Loop even naar binnen bij het eet- en drinklokaal in de Steenbergsestraat en leg het heerlijke middagje vast. Even wat belangrijke informatie op een rijtje:

  • de proeverij begint zondagmiddag 23 juni rond de klok van 14.00 uur;
  • 2,5 uur lang geniet jij van speciaalbier en bijpassende hapjes;
  • Voor slechts 35 euro ervaar jij het echte verhaal achter de brouwsels;
  • Je doet er goed aan om op tijd je kaartje te scoren. Want op is ook écht op.

Genieten kan altijd

Wil je naast 23 juni nóg een keer genieten van de lekkerste speciaalbieren bij het eet- en drinklokaal? Dan kies je toch voor bier & spijs! Want niets is zo lekker als een perfect speciaalbiertje.

Lees meer:

streek eet- en drinklokaal

Na twee jaar Streek gaat Jurian alleen verder

Jory Blonk en Jurian van Bers waren hét gezicht van Streek- eet en drinklokaal. Twee jaar geleden st...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Streek eet- en drinklokaal. Meer over Streek eet- en drinklokaal ontdekken?

Streek eet- en drinklokaal

restaurants en horeca

Nu gesloten17:00 - 21:30

Steenbergsestraat 3, Bergen op Zoom

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.