Bergen op Zoom

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verbeter je grill skills: BBQ-baas Jeremy Vermolen geeft vanaf 20 juni BBQ-workshops

Aangeboden door Intratuin Halsteren 30 mei 2020

Wil jij jouw BBQ-skills verbeteren? Of heb je een vriend(in) die alles op de barbecue gooit, maar er nog steeds niets van bakt? Dan heeft Intratuin Halsteren iets leuks voor je. Vanaf 20 juni kan jij bij het tuincentrum je kennis bijspijkeren met een smaakmakende BBQ-workshop van BBQ-baas Jeremy Vermolen (bekend van tv).

De locatie waar deze workshops plaatsvinden ademt BBQ. Stel je voor: een winkelvloer met 550 vierkante meter BBQ-beleving. Een wereld waar je van de ene BBQ-verbazing in de andere BBQ-verbazing valt. Van gas tot elektrisch en van pellet tot Kamado grills: vlees, vis of groenten bereiden was nog nooit op zoveel manieren mogelijk.

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: Intratuin Halsteren
Jeremy Vermolen maakt van jou een BBQ-master. Foto: Intratuin Halsteren

Word een BBQ-kenner

Bij Intratuin Halsteren kan je, naast een ruime keuze aan BBQ’s, terecht voor goed BBQ-gereedschap en allerlei accessoires. Naast het hebben van goede BBQ-tools, is het natuurlijk een must om te weten wat je er allemaal mee kan doen. Daarom is het tijd om die BBQ-skills te verbeteren en deel te nemen aan een BBQ-workshop van Jeremy Vermolen. Dit is natuurlijk een leuke activiteit om cadeau te geven (voor Vaderdag bijvoorbeeld). Goed om te weten: Intratuin Halsteren houdt zich strikt aan de regels van het RIVM. Het barbecueplein dat gebruikt wordt voor de workshops is hier volledig op ingericht.

Dit leer je

Wat voor soort BBQ past bij jouw levensstijl? Met welke techniek kan je het beste je vlees of groenten grillen? Hoe maak je nu handig en snel je BBQ schoon? Of wat voor brandstof gebruik je nu eigenlijk het beste? Tijdens de BBQ-workshop leer jij de soorten barbecues met hun bijbehorende techniek kennen, krijg je handige tips & tricks op het gebied van onderhoud en verbeter je jouw grill kills. Je leert het allemaal bij Intratuin Halsteren; the school of BBQ.

Reserveer je plekje

Word een echte grillmeister en leer alle in-en outs op BBQ-gebied. Dit alles onder professionele begeleiding. Wil jij een BBQ-master worden of is het tijd dat je vriend(in) dat wordt? Reserveer hier een wees zeker van een plekje.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Intratuin Halsteren. Meer over Intratuin Halsteren ontdekken?

Intratuin Halsteren tuincentra

Geopend09:00 - 17:00

Halsterseweg 65-A, Halsteren

Bekijk meer:tuincentra

Lees meer:

Doe de Intratuin Halsteren barbecue-check: ben jij al zomerklaar?

De zomer is nu écht in aantocht, dat betekent barbecueweer! Stiekem toch wel de gezelligste tijd van...
Intratuin Halsteren

Intratuin Halsteren geeft je tuininspiratie om nóg beter te relaxen

Geniet deze zomer van een heerlijke mini-vakantie in je eigen tuin. Lekker ontspannen met je handen ...
Intratuin La Dolce Vita

La Dolce Vita: dit zomergevoel staat jou te wachten bij Intratuin Halsteren

Kijk jij al uit naar je vakantie, maar duurt het nog even voordat jij je koffers mag pakken? Ga dan ...

adv.